Salut.Poate e o decizie la suparare sau ambitie.
Liuian,am cerut ceva de roboti si m-ati rugat sa postez pareri.Cred ca am raspuns cu mai multe postari.Zic eu ca stiu sa intorc un gest.Stiu ca sunt oameni buni aici,aici am aflat de fete yasaka.Kdt123 nu e o problema ca nu doneaza nimeni.Fiecare face ce crede ca e bine,dar cand vezi cate persoane intra pe pagina si 0 comantarii(bune sau rele) nu pica bine.In ro e o problema mare sa spui buna ziua,multumesc,pardon.De mai multe ori am intrebat ceva si 0 raspunsuri.Trebuie sa fii la un anumit nivel sa primest raspunsuri?Trebuie eu sa fiu vedeta?Poate intreabarea a fost pusa de inca o mie de ori pentru ca au mai fost o mie de incapatori.Unu posteaza "Sarbatori fericite" 20 se uita si nu raspunde nimeni,eu am gresit?
Referitor la donatii,fiecare este liber sa faca ce crede ca e bine.Asociatia de care am zis se ocupa cu asa ceva :
-La ora 2:15 au ajuns alți refugiați la noi, de data aceasta i-am cazat la
Cerdac Cotești, avem un parteneriat frumos și tot sprijinul lor…
-Am reușit sa ducem la aeroport doi bătrâni, costurile deplasări au fost suportate din donațiile Dvs 400 lei - voluntar.....
-Am preluat din Vama Giurgiulești 2 copii, mama și bunica, toate cu ajutorul voluntarilor noștri inimoși.....
-Oferim transport de la Isaccea la Focsani camere si mese gratuite in Focsani si alte necesitati Dacă știți persoane vulnerabile, dați-ne de știre...
-Avem deja 16 persoane cazate în Focșani.
Pe mine m-a impresionat.Tipul cu trasportul are si nume dar nu l-am dezvaluit,nu mi-e ruda sau prieten,gandeam doar sa dam doi bani la carburant
AJUTA PE CINEVA PE CARE NU IL CUNOSTI SI NU O SA IL MAI VEZI
Ne uneste tenisul,e cel mai frumos sport .O zi buna