ÎNCHIS Donez

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

CatalinCraiu

senior
Scor reacție
1.497
Vârstă
28
Locație
Videle
Se doneaza pentru niste copii urmatoarele fete sau cineva care are nevoie
Dignics 09c max agata foarte bine
tenergy 80 stare buna
tibhar quatum pentru antrenament, agata bine dar este de dimensiune mai mica
Hurricane Neo Blue sponge luat din frankfurt de la wtt champions de la dhs stand, este putin uzata dar va garantez ca agata si mai merge inca 2 luni scartaie pe minge

be glad your nose is on your face analysis

Ultima editare:
Baiatul meu Victor (12 ani, nivel open) face tenis de masa si la club. Daca doresti, poti sa il cadorisesti pe el cu Dignicsul, chiar ar vrea sa o puna pe forehand. Iti va fi recunoscator. :)

Am trimis in mesaj privat. Astept optiunea dvs. pentru rambursarea expedierii. Victor va multumeste. 🏓🙏

Dacă fetele sunt măricele pe viitor , eu ofer la schimb fata pătrată, ma interesează pt copii dar pe lemn de jumbo 148/152 minim

Donez Dignics 09c + Dignics 05 marime standard, mai merg 1 luna lejer, nu raspund privat, cine are nevoie sa scrie aici si platesc eu transportul

Salut! Daca nu isi exprima nimeni altcineva dorinta, as fi eu interesat de Dignics 05 ( vreau sa inlocuiesc 09C-ul de pe backhand si ma gandeam sa incerc si varianta asta)

Merci!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut! Daca nu isi exprima nimeni altcineva dorinta, as fi eu interesat de Dignics 05 ( vreau sa inlocuiesc 09C-ul de pe backhand si ma gandeam sa incerc si varianta asta)

Merci!

Buna dimineata, eventual vi le trimit pe ambele

Ok, cum doriti dvs. Va trimit in privat datele de contact.
Multumesc.

Super initiativa !!am si eu 6 copii la sala de fete ar fi nevioe! Dar daca o sa mai aveti sa ma luati si pe mine in evidenta !! Multumesc!

Bună ziua ! Am văzut acum și eu anunțul dvs și m a bucurat mult pt ca m am hotărât sa mi fac o paletă ! Am găsit lemn dar încă nu am făcut rost de fețe! Nu am pretenția să mi donați , poate în măsura în care simțiți acest lucru și, desigur mai aveți ce dona! Sunt dispusă să cumpăr , în așteptarea răspunsului dvs, vă mulțumesc !

Bună ziua ! Am văzut acum și eu anunțul dvs și m a bucurat mult pt ca m am hotărât sa mi fac o paletă ! Am găsit lemn dar încă nu am făcut rost de fețe! Nu am pretenția să mi donați , poate în măsura în care simțiți acest lucru și, desigur mai aveți ce dona! Sunt dispusă să cumpăr , în așteptarea răspunsului dvs, vă mulțumesc !

sarumana, momentan nu mai am nimic dar o sa scriu aici oricum, de obicei fetele pe care le donez sunt fetele mele, joc cu ele 2 3 saptamani si dupa incerc altele si pe ale mele le pun aici

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus