gabriel1962
senior
A jucat cineva cu acest tip de fata ? Daca da cum se comporta la topspin si lovituri drepte ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pentru FH e cam moale!
Pentru FH e cam moale!
e mai moale decat rakza 7 soft?
Are un burete moale de 37,5 grade. Spin cat cuprinde, forta mai putin. Bun la BH.Nu va supatrati dar ce inseamna ca e prea moale ? Nu ai forta dar ai spin ?
Pentru FH va recomand M2 care este mai rapida insa cu un spin la fel de bun ca M3, are buretele mediu, la 42,5 grade.
Am incercat M2 si n-am fost satisfacut. Prea rapida. Vreau sa stiu daca M3 e mai moale decat M2 si se da topspin mai usor. Cu forta ma descurc eu. Eu fac mai mult aparare si atac rar si decisiv prin plasare si nu neaparat prin forta
Daca M2 vi s-a parut prea rapida, este posibil ca si M3 sa o considerati rapida pentru ca diferentele intre ele nu sunt chiar atat de mari. Insa ar fi mai bine daca si-ar spune parerea cineva care a incercat ambele variante. Mie unul imi plac foarte mult M2-ul.
Trebuie sa fie o gresala, caci gama de grosimi la M2 este 1.8;2,00 si max! O fi fost fata de 1.8 mm?
Si cu Rasant e bai, gama de dimensiuni e 1,7;1,9;2,1;max. Nu ca ar conta prea mult zecimea aia de milimetruScuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !
Si cu Rasant e bai, gama de dimensiuni e 1,7;1,9;2,1;max. Nu ca ar conta prea mult zecimea aia de milimetru![]()
Joc de aproape 2 luni cu M2 max (~2.2mm) pe forhand si cu M3 2.0mm pe rever, iar lemnul este unul ofensiv XIOM Zetro Quad.Scuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !