Donic blue fire M3

gabriel1962

senior
Scor reacție
271
Vârstă
62
Locație
iasi
A jucat cineva cu acest tip de fata ? Daca da cum se comporta la topspin si lovituri drepte ?

Pentru FH va recomand M2 care este mai rapida insa cu un spin la fel de bun ca M3, are buretele mediu, la 42,5 grade.

Am incercat M2 si n-am fost satisfacut. Prea rapida. Vreau sa stiu daca M3 e mai moale decat M2 si se da topspin mai usor. Cu forta ma descurc eu. Eu fac mai mult aparare si atac rar si decisiv prin plasare si nu neaparat prin forta

Pentru FH va recomand M2 care este mai rapida insa cu un spin la fel de bun ca M3, are buretele mediu, la 42,5 grade.

Daca M2 vi s-a parut prea rapida, este posibil ca si M3 sa o considerati rapida pentru ca diferentele intre ele nu sunt chiar atat de mari. Insa ar fi mai bine daca si-ar spune parerea cineva care a incercat ambele variante. Mie unul imi plac foarte mult M2-ul.

M3 este un pic mai inceata decat M2 si cu burete mai moale 37,5 fata de 42,5 Spinul e la fel.Recomand M3 dar cu grosimea de 2mm pentru mai mult control si simt mai bun al mingii.

Am incercat M2 si n-am fost satisfacut. Prea rapida. Vreau sa stiu daca M3 e mai moale decat M2 si se da topspin mai usor. Cu forta ma descurc eu. Eu fac mai mult aparare si atac rar si decisiv prin plasare si nu neaparat prin forta

Ce grosime a avut M2? Atunci cand compari fetele, e bine sa aiba aceeasi grosime! Vad ca aveti in semnatura Rasant 1,6, cum e comparatie cu M2 cu care ati jucat? La aceeasi grosime Rasant e mai rapid ca M2, deci un M2 de 1,8 e undeva ca Rasantul de 1,6.

Vad ca jucati cu M2 de 2 mm. Eu am testat o fata M2 de 1.6 mm si nu prea mi-a placut
Daca M2 vi s-a parut prea rapida, este posibil ca si M3 sa o considerati rapida pentru ca diferentele intre ele nu sunt chiar atat de mari. Insa ar fi mai bine daca si-ar spune parerea cineva care a incercat ambele variante. Mie unul imi plac foarte mult M2-ul.

Trebuie sa fie o gresala, caci gama de grosimi la M2 este 1.8;2,00 si max! O fi fost fata de 1.8 mm?

Scuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !
Trebuie sa fie o gresala, caci gama de grosimi la M2 este 1.8;2,00 si max! O fi fost fata de 1.8 mm?

Scuze asa e am tastat gresit , era 1.8 mm. Sunt tentat sa iau un Donic Blue Fire M3 max dar ceea ce ma retine e faptul ca eu vreau aceasta fat pt FH ca sa dau topspin si sa ma apar avand posibilitatea sa si atac mai rar. Toti imi spuneti ca e o fata excelenta pt BH si asa este m-am convins si eu dar M2 1.8 mm care l-am testat nu era cine stie ce pe FH dar excelent pe BH. Problema mea ramane !
Si cu Rasant e bai, gama de dimensiuni e 1,7;1,9;2,1;max. Nu ca ar conta prea mult zecimea aia de milimetru;)

Eu am cumparat-o ca 1.6 mm si da intr-adevar nu conteaza, dar mai bine dati-mi un sfat referitor la Donic Blue Fire sau ceva asemanator care sa faca ce am spus eu in postul anterior ca vreau sa faca
Si cu Rasant e bai, gama de dimensiuni e 1,7;1,9;2,1;max. Nu ca ar conta prea mult zecimea aia de milimetru;)

Daca M2 de 1.8 e prea rapid, incercati un M3 de 2mm. La mingi plasate, topspin controlat si serve cu mult spin cu FH-ul sigur isi face treaba.

Joc de aproape 2 luni cu M2 max (~2.2mm) pe forhand si cu M3 2.0mm pe rever, iar lemnul este unul ofensiv XIOM Zetro Quad.
Din combinatia de fete si de lemn pe care o aveti, trag concluzia ca aveti un joc 90% defensiv, deci un M3 max pe forhand, s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere, pentru ca este o fata cam grea in varianta Max. Greutatea conteaza foarte mult pentru ca oboseste mana si bratul (mai ales daca in general punctele sunt lungi: 4-8 schimburi). La urmatorul set o sa-mi iau 2.0mm pe forhand si 1.8mm pe rever :).
Un M3 poate rezolva problema la preluari si taiat, insa pentru tras nu stiu daca o sa va aranjeze imediat pentru ca va trebuie o tehnica buna de executie, insa daca trasul e ocazional sa spunem ca va ajuta.
In privinta sariturii M3 e mult mai putin ofensiva si are mai mult control decat M2, la aceeasi grosime, pentru ca buretele e mai moale si amortizeaza mai mult.
M3 max va poate ajuta doar daca lemnul este usor (70-80gr, al meu are 87gr parca) si nu va deranjeaza greutatea in plus.
Pentru stil defensiv cred ca o fața chinezeasca mai tare v-ar avantaja mai mult, plus ca deranjeaza adversarul din cauza efectului, iar la tras e mai rapida decat o fata moale si mai imprevizbila (depinde acum ce va place si cu va simtiti mai bine....).

Back
Sus