pai, cam deviem de la topic ... da nu-i nimic :twisted:
Acoustic .... hmm ! mi se pare un lemn extraordinar, cel putin pentru mine.
o vreme de acu incolo nu o sa-l schimb :twisted:
+ e usor, mediu ca duritate, oarecum elastic, 5 straturi, lemn 100%, fara minuni gen carbon, texalium, fibra ...
+ o idee mai mic (cam 1-2 mm) in circumferinta fata de Boll Spirit cu care am dat anterior
+ are un finisaj excelent, e Made in Japan (asa zice si pe cutie), chiar daca o buna parte din marfa Nittaku e produsa prin China
+ control extraordinar, tempo asemanator cu Boll, as spune cu un mic plus la bloc, tras de pe masa si la topspin de la distanta, deci cam OFF
+ are un plus de explozie pe care Boll nu-l are
+ da efect bun (joc cu Nimbus / Sriver EL pe backand)
+ in weekend am dat cu aceleasi fete pe un Photino .... eheee, asta e cu totu alta specie :idea: tempo superior, control ok, dar mult mai greu de controlat decat Acousticu
+ se simte extraordinar de bine mingea in lemn si de aici bucuria de care vorbeam ...
- extraordinar de scump ... da face :shock:
- necesita un timp de acomodare ... se creaza o chimie ciudata, cu cat joci mai mult, cu atat simti ca merge mai bine
- nu prea mi-a placut cu Bryce FX (am testat si normal si Speed)
ca info, cu Acoustic joaca Ma Long si foloseste Hurricane III pe forhand si Nittaku JO Waldner pe back ... da io nu-i iau exemplu, ca nu ma inteleg inca cu chinezariile
in rest, pe parcurs pot sa mai impartesesc din experientele mele ... ca am incercat multe ... mai am multe lemne si fete in arhiva
fara sa par lipsit de modestie, puteti sa ma mai intrebati cate ceva si daca pot sa va ajut, cu cea mai mare placere !
n-oi sti eu prea mult ping pong, da la teorie-s as ! :idea: