DONIC OVTCHAROV SENSO V1

• Autor subiect Autor subiect vrg
  • Dată creare Dată creare

vrg

active member
senior
Scor reacție
89
Vârstă
51
Locație
Uricani, Hunedoara
DONIC OVTCHAROV SENSO V1 are cineva iedeie despre acest lemn ? daca a jucat cineva cu acest lemn al rog sa ami spuna cum merge si ce fete merg pe el ! am jucat cu senso v1 si mia placut
si as vrea sa ami eau ceva asemanator cu ce am avut pentru ca mazele mi sa rupt si sint dezamagit de Butterfly si as vrea sa ma reintorc la vechia dragoste donic !!!!!!!!!!
multumesc !!!
:D :D :D :D :D

Re: DONIC OVTCHAROV SENSO V1

raulv a spus:
DONIC OVTCHAROV SENSO V1 are cineva iedeie despre acest lemn ? daca a jucat cineva cu acest lemn al rog sa ami spuna cum merge si ce fete merg pe el ! am jucat cu senso v1 si mia placut
si as vrea sa ami eau ceva asemanator cu ce am avut pentru ca mazele mi sa rupt si sint dezamagit de Butterfly si as vrea sa ma reintorc la vechia dragoste donic !!!!!!!!!!
multumesc !!!
:D :D :D :D :D
:shock: Si eu folosesc tot lemn Donic , dar ca Butterfly nu este firma in tenisul de masa toate produsele sunt de calitate, iar in legatura cu maze-le tau daca te comportai frumos cu el poate nu se rupea!Bafta

Esti dezamagit de Bty. Maze ca nu a rezistat la abuzuri? :D

VISCO a spus:
Esti dezamagit de Bty. Maze ca nu a rezistat la abuzuri? :D
din nefericire da!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu am stiut pina acum ca mineru este gol pe dinauntru !!!!!!!! si apropo visco cum al pot lipi si daca se mai poate recupera acest lemn!?

Pune niste poze sa vad cu sa rupt.

Back
Sus