Donic Waldner Dotec Carbon

dado_daniel

Active Member
senior
Scor reacție
4
Vârstă
44
Locație
București
de ce nu joaca nimeni la nivel inalt cu seria dotec de la donic? Eu cel putin nu am vazut pe nimeni!As vrea sa-mi iau un lemn din seria dotec, un dotec carbon sau hinoki,si nu stiu ce e "in neregula" cu aceste lemne!

Re: Donic Waldner Dotec Carbon

a jucat cineva cu ele? mai joaca? de ce da, de ce nu?

..daca ai posibilitatea vezi mai intai daca ti se potriveste forma manerelor de la donic, grosimea si locul unde se imbina lama cu manerul pentru ca difera fata de butterfly..

Priza modelelor Dotec mi se pare net superioara modelelor "clasice", de altfel majoritatea celor care au tinut paleta in mana au avut aceeasi parere.

Eu am Dotec Hinoki.
Sunt mulțumit de lemn.Nu joac? foarte mul?i cu lemne Dotec din cauza prizei pe care o au. Foarte mul?i jucători au fe?e diferite pe palet?, iar astfel de lemne nu pot fi rotite în m?n?, să joci când cu o fa?? când cu cealalalt?, pt. a putea surprinde adversarul.

rflash ai fost cumva la turneul de la Brazi?

cat de rapid e Donic Waldner Dotec Carbon? daca l-ai compara cu sistemul de notare butterfly ar fi -off, off, off+?

Il am si eu. Este un Off cu mult control datorat lemnului de balsa de la centru.

si de ce nu joci cu el? :) Adica ce ai de reprosat sau care sunt minusurile? Despre dotec Persson carbokev ce parere ai? Un control de 6+ e cam putin? :(

Am fost la Brazi, dar am jucat doar 3 meciuri, dupa care a trebuit sa plec si nu am reusit sa ma intorc la timp ..... daca jucam 4 meciuri as fi fost calificat din grupa.
Persson carbokev mi se pare foarte rapid si fara simt ... 6+ e o MARE exagerare in opinia mea, un 5 ar fi mai potrivit.
Foarte mul?i jucători au fe?e diferite pe palet?, iar astfel de lemne nu pot fi rotite în m?n?, să joci când cu o fa?? când cu cealalalt?, pt. a putea surprinde adversarul.
Din contra, sunt foarte putini jucatori care schimba paleta in timpul punctului, e necesar un anumit nivel pt a schimba fetele cat de cat eficient, iar acest nivel e cam peste ce se joaca in Amatur.

rflash, daca l-ai compara cu sistemul de notare butterfly ar fi -off, off, off+?

sa inteleg ca ai jucat cu donic Persson dotec carbokev, si din experienta ta l-ai compara la control cu 5? :shock: :shock:

Dado.daniel a spus:
si de ce nu joci cu el? :) Adica ce ai de reprosat sau care sunt minusurile? Despre dotec Persson carbokev ce parere ai? Un control de 6+ e cam putin? :(
M-am cam indepartat de lemnele compozit. Mie-mi plac mai mult cele all-wood. Sunt totusi situatii cand este nevoie de compozit. Dupa mine, una dintre ele, este atunci cand joci cu Tenergy sau altele asemanatoare. Tenergy se simte mai bine pe lemne compozit foarte rigide.

Cumpar Donic Persson Dotec OFF sau Waldner Dotec AR !!!

Am un Dotec Waldner AR. Detalii pe pm.

Back
Sus