Re: Donic Waldner Dotec Hinoki-Pareri
Acum 2 saptamani am pus si eu aceeasi intrebare...am primit mai multe raspunsuri : ca e de fite, ca este un lemn greu si rigid, etc., insa raspunsul cel mai apropiat de realitate a venit din partea domnului Paul Dragomir de la Galați si acest aspect l-am constatat dupa ce l-am testat.
Paul Dragomir a spus: "Ce sa-ti spun tinere ??!!...A fost dragoste la prima vedere si dupa trei saptamini de asteptare am intrat in posesia uneia noi-noute iar din acea clipa nu m-am mai despartit de ea .. Este la superlativ ..
Merita fiecare banut si clipa petrecuta la masa de joc ...Dar singura conditie a fost fata pe rever pentru control maxim .." -Dr. Neubauer- Domination!
Multumesc , domnule Paul, pentru rabdarea, amabilitatea, promptitudinea si sfaturile date.
Nu in ultimul rand (parca sunt la premiile Mtv ) :lol: doresc sa va multumesc si dumneavoastra, domnule Mircea Valentin(valigti) pentru acest minunat setup.
Ce sa spun, "maestrul" valigti(care isi merita titulatura), mi-a trimis "o paleta lucrata la mare arta"(subscriu la ce a spus liviu) la care nici nu am visat( FH -Joola Expess One si BH -Joola Express Two). Are un control extraordinar, viteza buna si de asemenea efect.E cam ce isi poate dori , cred eu, un jucator care imbina defensivul cu ofensivul(Joola Express Two e mult mai controlabila decat One, din cate am vazut). E o paleta destul de groasa (numai lemnul are 8 mm) si pentru mine e potrivita pentru ca nu imi plac cele usoare. Mai mult poate sa spuna domnul Paul, pentru ca joaca de mai mult timp cu un astfel de lemn.
Numai bine!