AmaTur: Turneu A EMI-TT & SELGROS, Dumbrăvița - 17.02.2018

Un turneu bine organizat,gulașul foarte bun(mulțumim bucătarilor),spațiul de joc adecvat,poate un minus la diferența de timp intre grupele inf. si cele superioare(avansați) dar asta cred ca din cauza nr. foarte mare de participanti,in rest totul a fost ca la carte.Succes pe viitor la organizarea a cat mai multor turnee de acest gen.
Mulțumim Emi&Selgros Romania!!!

Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L01 folosind Tapatalk

A fost un Turneu Frumos,,, 👍 Felicitari tuturora participantilor sa ne revedem cu bine si sanatosi !!!👍

Multumim pentru ospitalitatea organizatorilor dlui. Emi si Echipa lui !!!👏

Buna,

A reusit cineva sa filmeze ceva finale, semifinale?

Felicitari inca odata pentru organizare, atmosfera si nu in ultimul rand pentru gulas !!!

RESPECT EMI ! Prietenii (si nu numai) stiu de ce.Sa gestionezi un turneu de asemenea anvergura,dupa o saptamana de la un altul (Mediaș ) ,inseamna mai mult decat dragoste fata de acest sport.E nebunie.O nebunie frumoasa.Sa te tina Dumnezeu sanatos.

Un turneu de nota 10.

Felicitari organizatorilor,bucatarilor,concurentilor si tuturor participantilor!!

Ultima editare:
FELICITARI EMI,,si tuturor care au dus la buna desfasurare a turneului--frumos ..asa da ,fara nici o obiectie,,ca in Germania--

A fost un turneu reusit!Multumim organizatorilor dl.Emi&Selgros Romania!Felicitari tuturor participantilor si finalistilor!Bravo Resita si Oravita!Sa ne revedem cu bine!

Back
Sus