ÎNCHIS fata de paleta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Mr.UnionIasi

newbie
boboc
Scor reacție
1
Vârstă
35
Locație
IASI
buna ziua as dori si eu o fata neagra de paleta deoarece ua am una dar este foarte uzata si se sfarama toata daca ma puteti ajuta dar sa nu fie prea scumpa deoarece sun un copil si nu am asa multi bani pt a cumpara o fata de paleta va multumesc

Sfatul meu este sa iei legatura cu GIGI CIUBOTARU care este antrenor de tenis de masă si de ”copii” mai mari.Il gasesti la CSM IASI,undeva peste drum(strada Independentei) de Facultatea de Medicina si Farmacie din IASI.El sigur te poate ajuta in tot ceea ce tine de tenisul de masa.Mult succes.

buna ziua as dori si eu o fata neagra de paleta deoarece ua am una dar este foarte uzata si se sfarama toata daca ma puteti ajuta dar sa nu fie prea scumpa deoarece sun un copil si nu am asa multi bani pt a cumpara o fata de paleta va multumesc
Cu ce fete joci?
Dimensiunile paletei?
Adresa transmite-mi pe MP!
Platesti doar trasportul prin posta in cazul in care am asa ceva!
Ori ceva similar.

Pe dl.Gigi Ciubotaru nu l-au gasit nici apropiatii, care au incercat sa ia legatura cu dânsul pentru a posta clasamentul turneului de la Iași, unde tot dumnealui anunta că "veniti cu totii invingatori si veti pleca invinsi"...avea dreptate!

s imi cer mii de scuze domnului laky ca am gresit data mea de nastere in loc sa pun 1999 am pus 1990 deoarece 9 este langa 0

va multumesc foarte mult domnule Antal Denes si promit ca o sa am rezultate cat mai bune

Te rog sa ma anunti cand primesti plicul cu fetele

Multumesc mult Domnului Antal Denes pentru caa mi-a daruit fetele de paleta si imi cer scuze ca am intarziat cu multumirile dar am mai trimis o dat a dar nu a mers. Cu ajutorul fetelor acuma joc in campionatul judetean si eu zic ca ma descurc foarte bine.Acum din pacate mi s-a rupt lemnul si caut unul mai ieftin dar sa fie cat de cat bun daca ma poate ajuta cineva eu am un buget maxim de 50 lei

va recomand sa apelati la tt mal care au niste lemne noi pe la55 ron noi si sunt f bune , lkt instinct sau altele care va pot ajuta in bugetul pe care il aveti succes!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus