De multa vreme cochetam cu o fata short pips pentru forhand,insa niciodata nu am avut rabdarea necesara sa o testez serios,si desi am avut mai tot timpul Tornado Ultra pe stoc,abia acum o luna am hotarat sa ii mai dau o sansa.Dupa 2 ore de antrenament ,am intrat direct in concurs la Sibiu cu o paleta complet noua : Lemn nou ofensiv cu carbon , Tornado Ultra si antispin ABS.Rezultatele au fost peste asteptari. Am reusit sa inving unul dintre favoritii concursului , insa nu aspectul acesta a fost important ,ci faptul ca am inceput sa ii descopar plusurile si sa invat sa compensez minusurile.
Plusuri :
Topspinul de forhand din taiat merge foarte bine ,oferind mingii o traiectorie destul de ciudata
Excelenta pentru mingi drepte (din pacate nu e punctul meu forte,nu am o miscare naturala ,insa sunt dispus sa o invat)
Capacele impotriva topspinului care ingroapa mingea foarte bine.
Control mare pentru jucatorii care intorc paleta in mana surprinzand adversarii cu capacul de rever.
Am dat cateva topspinuri la Sibiu impotriva prietenului meu Corcoz care joaca aparare clasica, si am ramas impresionat de usurinta cu care dadeam topsinul din mingile foarte taiate.
Minusuri :
Spin mai mic decat fetele lise (aspect pe care ti-l asumi cand faci aceasta schimbare)
Jocul topspin - re topspin departe de masa este greoi (insa nu imposibil)
La minusuri as mai trece faptul ca trebuie sa ai rabdare sa intelegi aceasta fata ,si foarte mult antrenament pentru a-i descoperi calitatile.
ps.Am incercat sa nu scriu in acest topic pentru a nu fi acuzat de subiectivism avand in vedere ca sunt distribuitor de produse Dr Neubauer ,insa parerile sunt obiective.Voi face in scurt timp si niste filmuletepe care le voi posta pe youtube pentru a scoate in evidenta calitatile feteler ABS si Tornado Ultra