FAZA ZILEI PE SPORT.RO = FOARTE JENANT

Re: FAZA ZILEI PE SPORT.RO = FOARTE JENANT

Da. 2 chinezi: Timo Boll si Koji Matsushita in meci intre Gonnern si Frickenhausen. :crazy:

Timo Boll-Ding Song

IS PE JOS DE RAS LA FAZA CU "FAVORITA MA LIN" SI CASTIGATOAREA WANG LIQIN

Curand vom vedea ca Nadal a castigat nu stiu ce turneu feminin la tenis!!!! Problema este ca ziarele de sport, fara exceptie, considera marea mocirla a fotbalului romanesc drept singurul subiect demn de luat in seama, si ni-l baga pe gura cu polonicul! Curg zoaiele de tipul "becalismelor,mititelismelor si borcismelor" din micul ecran de, zici ca e o gura de canal bucurestean, ce debuseaza dupa o ploaie torentiala!!! Este pacat ca inteligenta limitata a asazisilor comentatori de sport, se crede formatoare de opinie! Din pacate se ridica doar la nivelul unei... manele parlite, repetata pana la obsesie ca o placa zgariata de patefon. Scandal, barfe, mita, si rezultate...o lae!!!. sa nu creada nimeni ca am ceva cu fotbalul, ba dimpotriva. Il iubesc la nebunie. dar mi-e scarba de anturajul lui, si mi-e scarba de presa obtuza care in prostia si incompetenta ei fara marginifara margini ajunge sa-i vada pe cei doi campioni chinezi...femei si pe Boll si Matsushita chinezi! E o erezie la fel de mare, ca a spune ca Pele a fost ...chinez !!!

Crede i si pe ei..Dupa ce relateaza ca semifinalele campionatului european feminin s-au disputat intre o poloneza o olandeza o austriaca si o luxemburgheza(am zis la intamplare),numite Wang,Lie,Tan,Lia nu le ramane decat sa ia un pumn de pastile si sa specializeze in curling

Back
Sus