G g3org3 senior Înscris 23 Noi 2009 Mesaje 250 Scor reacție 107 Vârstă 39 Locație bucuresti 2 Oct 2010 #1 ce fețe s-ar potrivi cel mai bine pe un schlager carbon? ...potrivire in sensul de control si simtz
vrg senior Înscris 29 Mai 2008 Mesaje 2.041 Scor reacție 88 Vârstă 51 Locație Uricani, Hunedoara 3 Oct 2010 #2 Re: fețe pentu schlager carbon xiom vega europe ! :thumbup: nu am jucat eu dar joca cineva cu aceasta combinatie si face aparare !!! :wave:
Re: fețe pentu schlager carbon xiom vega europe ! :thumbup: nu am jucat eu dar joca cineva cu aceasta combinatie si face aparare !!! :wave:
Cristi I senior Înscris 13 Apr 2009 Mesaje 265 Scor reacție 2 Vârstă 39 Locație Prahova 3 Oct 2010 #3 Re: fețe pentu schlager carbon xiom vega europe (fh) si xiom vega elite (bh) ,dar mai mult control ai cu un lemn primorac off-
Re: fețe pentu schlager carbon xiom vega europe (fh) si xiom vega elite (bh) ,dar mai mult control ai cu un lemn primorac off-
Cipi junior Înscris 21 Aug 2007 Mesaje 362 Scor reacție 0 Vârstă 49 Locație Timișoara 3 Oct 2010 #4 Re: fețe pentu schlager carbon Am incercat Joola Energy X-tra si pot spune ca se potriveste bine cu acest lemn.Foarte bun control.
Re: fețe pentu schlager carbon Am incercat Joola Energy X-tra si pot spune ca se potriveste bine cu acest lemn.Foarte bun control.