Fete potrivite pentru Timo Boll Spirit

Re: Fete potrivite pentru Timo Boll Spirit

flash a spus:
Asta n-o stiam cu sweespotul la fete...dar cat traiesti tot timpul inveti. Ca despre Tbs si Alc nu sunt unul si acelasi lemn...Alc are alta esenta la suprafata, se simte clar mai moale decat Tbs si chiar Maze si e putin mai rapid in opinia mea. Cat despre potrivirea cu T05 cred ca este o chestiune subiectiva insa eu am simtit mult mai bine acesta fata pe Alc "parca este facuta pt el". Pe tbs mi s-a parut putin cam tare, prea putin dwell-time...
scuze... Acolo m-am nu m-am exprimat eu corect... sweetpot-ul nu este al fetelor ci al paletei in ansamblu.

Dado.daniel a spus:
atunci care e faza cu bryce-ul? :)
Bryce e o fata cu denistatea buretelui mai mare, o fata mai grea. Ceea ce vroiam eu sa spun de fapt este ca densitatea buretelui contribuie si ea stabilirea sweetpotului. Astfel, daca avem 2 palete cu lemne identice, dar fete diferite, una cu fete soft si una cu fete cu densitate mare a buretelui, paleta cu fete soft va avea un sweetpot mai scazut decat cealalta. Acest lucru l-am constatat experimental, iar din punct de vedere fizic e destul usor de ajuns la o asemenea concluzie, buretele fetelor cu densitate mare preia o mai mare parte din forta cu care mingea loveste paleta decat buretele soft, ajutand in acest fel lemnul.

Cred ca ai dreptate, eu am obsevat treaba asta la tenergy 05. Pe un lemn balsa carbo x5(are feeling moale) ajuta lemnul la sweetspot, iar pe acelasi lemn cand am pus solcion, care are burete foarte moale, centrul sarea mult mai tare decat extremitatile. Deci duritatea buretelui compenseaza rigiditatea lemnului.

Back
Sus