radu-vasile
boboc
Va rog dati-mi un sfat ce fete sa pun pe un xiom zetro quad-ma intereseaza mult controlul
Multumesc!
Multumesc!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc pentru sfaturi.Cornel imi pare rau dar prefer sa imi cumpar fete noi.Aveti idee care sunt fetele cu cel mai mult control de la xiom?
Majoritatea review-urilor de pe site-uri nu fac altceva decat sa copieze descrierile producatorilor.Daca sunteti interesati de pareri autorizate si date de proferionisti despre acest lemn puteti studia urmatoarele linkuri:
Lemnele cu prestanta sunt testate de superi jucatori, de experti in domeniu care asta fac ,"testeaza lemne" din toate punctele de vedere control, viteza, filing, priza. La noi in Romania aprecierile sunt facute de oricine, fara nici un suport de studii in spate ,pe ideea multi vad putini cunosc.
Nici mie nu imi plac multe lemne,.....insa nu parerea mea nu conteaza......ii las pe altii sa-si spuna parerea.....pe cei autorizati.
...
Am si eu un astfel de lemn si inca de la inceput am avut overgrip pe el, mi s-a parut OK. Acum cateva zile am dat jos overgrip-ul si am jucat fara el, pot spune ca iti dau dreptate, acest lemn e dur si fara suflet, e greu de inteles, sare cand tare cand moale asa ca am pus de urgenta overgrip-ul pe maner astfel lemnul devine mai ascultator, banda mai indulceste din duritatea lemnului si poti juca destul de bine. Am pus pe o parte o fața Galaxi moon si pot zice ca merge destul de bine, imi place cum merge.Cele mai bune fete pentru Zetro Quad ... nu vreau sa fiu rautacios..
..am dat o singura data cu acest lemn, pe langa numele care ma duce cu gandul la procesore, altceva nu m-a atras la el.
Ca viteza m-a bulversat, neputand simtii nimic, control, deloc spre zero, numai in pereti, avioane etc., sincer nu stiu ce fete s-ar potrivii, stiu doar ca acel setup cu care am dat avea Stiga Boost TC si inca o fata..
Totusi ai putea sa incerci niste fete chinezesti, nu iti fa probleme de viteza fetelor ca lemnul compenseaza enorm in aceasta situatie.
Din punctul meu de vedere acest lemn pentru cineva care nu are automatizare si acestea din urma sa mai fie si corecte e "sinucidere curata" !
Chiar ma intreb.. oare din jucatorii de top joaca cineva cu acest lemn ?
La noi in Romania aprecierile sunt facute de oricine, fara nici un suport de studii in spate ,pe ideea multi vad putini cunosc.
Dl Gelu,Lemnele cu prestanta sunt testate de superi jucatori, de experti in domeniu care asta fac ,"testeaza lemne" din toate punctele de vedere control, viteza, filing, priza
In toate review-urile care le gasim e normal sa fie numai feedback-uri bune, indiferent ca produsul este foarte bun sau foarte slab el trebuie sa se vanda si ca sa se vanda, automat trebuie scrise lucruri bune, macar la un punct.Daca sunteti interesati de pareri autorizate si date de proferionisti despre acest lemn puteti studia urmatoarele linkuri:
Cele mai bune fete pentru Zetro Quad ... nu vreau sa fiu rautacios..
..am dat o singura data cu acest lemn, pe langa numele care ma duce cu gandul la procesore, altceva nu m-a atras la el.
Ca viteza m-a bulversat, neputand simtii nimic, control, deloc spre zero, numai in pereti, avioane etc., sincer nu stiu ce fete s-ar potrivii, stiu doar ca acel setup cu care am dat avea Stiga Boost TC si inca o fata..
Totusi ai putea sa incerci niste fete chinezesti, nu iti fa probleme de viteza fetelor ca lemnul compenseaza enorm in aceasta situatie.
Din punctul meu de vedere acest lemn pentru cineva care nu are automatizare si acestea din urma sa mai fie si corecte e "sinucidere curata" !
Chiar ma intreb.. oare din jucatorii de top joaca cineva cu acest lemn ?
Va inselati, inca nu am bacul luatNu contest experienta lui George, e un jucator foarte experimentat si cu un stil de joc foarte ofensiv