Fotografia anului - AmaTur 2013

Fotografia anului - AmaTur 2013

• Total voters
    35

marcelgiosan

🎗1971-2020
veteran
Scor reacție
853
Locație
Galați
Pentru ca se apropie sf?rsitul de an, motiv de bilanturi si placute aduceri aminte, va propun sa revedeti câteva din instantaneele facute de fotografii amatori strecurati printre amatorii de tenis de masă si, în masura în care vre`una va face mai "dihai" cu ochiul, faceti-va niscai timp si acordati votul dumneavoastra astfel încât s-avem la sf?rsit de an si Fotografia AmaTur a anului 2013.

1. Inocenta - Cei dragi alaturi de care batem cararile AmaTur-ului.
Darian SD a spus:

2. Ceaunul - Prietenul cel mai bun al amatur-istului plecat sâmbata de-acasa în cautarea gloriei. :)
marius1964 a spus:

3. Integrare...in TDM
tipseragt a spus:

4. Long live Rock`n`Roll
tipseragt a spus:

5. Serviciu...in sepia
tipseragt a spus:

6. în loc de strângere de m?na
Sorin Botirca a spus:

7. No comment...
marcelgiosan a spus:

8. On the spot
tipseragt a spus:

9. în jurul mesei
Darian SD a spus:

10. Tenis la telefon
Dan Moisa a spus:

Fara a avea pretentia ca aceasta selectie ar putea fi exhaustiva (este, ?nsa, cât se poate de subiectiva) va invit sa postati mai jos si fotografiile dumneavoastra preferate astfel ca alegerea finala sa fie cât mai obiectiva.

Ultima editare:
am votat ș?i eu.
Și aș avea o întrebare. recunosc ca sunt cam „??ignorant?”, dar aș vrea sa ș?tiu cum se numeș?te domnul din fotografia pe care o pun aici, caci eu niciodata n-am ș?tiut decât numele lui de scena („??Gipsy Kings”?? ) ș?i cineva sa confirme daca am înțeles bine ca este din Alba Iulia

Pentru ca se apropie sf?rsitul de an, motiv de bilanturi si placute aduceri aminte, va propun sa revedeti câteva din instantaneele facute de fotografii amatori strecurati printre amatorii de tenis de masă si, în masura în care vre`una va face mai "dihai" cu ochiul, faceti-va niscai timp si acordati votul dumneavoastra astfel încât s-avem la sf?rsit de an si Fotografia AmaTur a anului 2013.

1. Inocenta - Cei dragi alaturi de care batem cararile AmaTur-ului.

2. Ceaunul - Prietenul cel mai bun al amatur-istului plecat sâmbata de-acasa în cautarea gloriei. :)

3. Integrare...in TDM

4. Long live Rock`n`Roll

5. Serviciu...in sepia

6. în loc de strângere de m?na

7. No comment...

8. On the spot

9. în jurul mesei

10. Tenis la telefon

Fara a avea pretentia ca aceasta selectie ar putea fi exhaustiva (este, ?nsa, cât se poate de subiectiva) va invit sa postati mai jos si fotografiile dumneavoastra preferate astfel ca alegerea finala sa fie cât mai obiectiva.

Inainte de a vota fotografia anului (fara a fi subiectiv,trebuie sa exclud cele 2 de la Victoria) trebuie sa multumesc in primul rind tuturor fotografilor pasionati si dedicati amaturului care se pare ca impodobesc acest forum cu minunatele lor fotografii,si filmulete care incinta sufletele acelor care de multe ori au vrut sa fie alaturi de protagonisti,dar alte probleme i-au facut sa fie departe de ei.MULTUMIM DE FRUMOASELE MOMENTE IMORTALIZATE DE DUMNEAVOASTRA DRAGI FOTOGRAFI.
Cred ca meritati sa fa fie dedicat un trofeu la Turneul Final.
EMI

Inainte de a vota fotografia anului (fara a fi subiectiv,trebuie sa exclud cele 2 de la Victoria) trebuie sa multumesc in primul rind tuturor fotografilor pasionati si dedicati amaturului care se pare ca impodobesc acest forum cu minunatele lor fotografii,si filmulete care incinta sufletele acelor care de multe ori au vrut sa fie alaturi de protagonisti,dar alte probleme i-au facut sa fie departe de ei.MULTUMIM DE FRUMOASELE MOMENTE IMORTALIZATE DE DUMNEAVOASTRA DRAGI FOTOGRAFI.
Cred ca meritati sa fa fie dedicat un trofeu la Turneul Final.
EMI
Din moment ce fotografiile n-au fost expuse de tine le-ai fi putut vota pe ori care Emi.
Custima.

Din moment ce fotografiile n-au fost expuse de tine le-ai fi putut vota pe ori care Emi.
Custima.
7. No comment...
Citat Postat în original de marcelgiosan, Turneu B, Brăila, 19.03.2013

Nea Deni,pentru fotografia Amatur 2013 ce vrei mai amator decit...
-masa din imagine (de joc)
-masa verde (spate stinga cu 2 sticle de apa)
-perdelele lu tanti Jeni cu broderi
-Cuierul unde atirna o haina
-ghiveciul de flori
-nr de la masa care seamana cu semnul de pe scara blocului unde se face de serviciu
-instalatia de calorifer
-Plasa de la Billa
-Si pina la urma ,,DANSATORUL,,

Totul este 100% amator.

P.S. (Exceptie,fotografia este PROFI)

Back
Sus