Va salut!
Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Am inceput sa ma antrenez din 2016(am sa incerc sa pun si un filmulet cu ce jucam pe atunci), cu unele pauze, sa spun adunat cred ca am 1 an si jumatate de antrenamente, cu un antrenor bun spre foarte bun, stie sa explice, inteleg ce vrea de la mine, insa corpul nu reuseste sa proceseze intotdeauna totul cum trebuie. Antrenamentul este o singura data pe saptamina si dureaza 2 ore, ce sa zic se simte un progres in jocul meu, insa cei cu care joc la sala nu fac antrenamente si unii din ei au progresat la rindul lor prin mult joc, asteptarea mea era ca daca merg la antrenamente sa pot sa-i ajung din urma.Ceea ce nu inteleg deocamdata este faptul ca nu pot pune in practica ce invat la antrenamente, am senzatia ca nu am timp suficient pentru executarea unui topspin corect si astfel de multe ori misc numai bratul, in loc sa am miscarea completa de rotatie a corpului combinata cu lasarea bratului pe linga corp si apoi expozia in lovitura. Cele mai multe mingi le dau in fileu. Sau de multe ori mingile ies afara, parca ar fi mai scurta masa adversarului.(sa vad daca pot pune niste filmulete cu mine la antrenament si la o sedinta de joc).
Echipamentul, offf ma doare capul, am cheltuit un hambar de bani pe echipament, din dorinta de a progresa cat mai repede, am inceput cu Xiom allaround si am mers pina la TB ALC cu Tenergy 05 FX. In prezent folosesc un Yasaka Sweden Extra Classic cu Rakza 7 soft. Acest combo il folosesc de aproape 6 luni si ma impac foarte bine cu el.
Am participat si la cateva turnee, care sunt in jurul locatiei mele, adica Brașov. Cele mai multe fiind chiar in oras, timpul nu-mi permite sa ma deplasez si in alte localitati invecinate plus alte motive si indatoriri familiale. Acest sport imi place de ?mor?, cand merg la sala joc cate 3-4 ore fara sa ma opresc, de cateva ori la inceput mi-a venit si rau de la atat efort.
Referitor la turnee, ieri am participat la unul B la Brașov(incepatori normal) si am avut niste emotii de parca am jucat pe viata mea, am scapat mingea din mana de 3 ori, tremuram ca si cum as sta in chiloti la -10 grade! Concluzia...am fost ciuca batailor, am fost intr-o grupa de 6 si am avut 5 infrangeri. cand stateam pe margine si ma uitam la cei din grupa aveam senzatia ca nic n-am ce face cu respectivii, ?i voi bate sigur, dar nu a fost asa. Mi-am luat o spinare de bataie.
Azi de dimineta am fost la sala si am jucat cu baietii cu care joc deobicei si mi-am luat iar bataie de la unul care il invingeam fara probleme. Nu pot sa nu pun la suflet si infrangerile astea, ca imi doresc poate prea mult sa pot practica acest sport la un nivel mediu, nu poate fi vorba de nivel ridicat ca nu ma mai ajuta varsta, aici ma refer la Open sau Elite.
?mi doresc foarte mult sa am un rezultat pozitiv la un turneu, sa ma uit si eu din cand in cand la o diploma si la o cupa mica, fie ea si de plastic sau din ce o fi, dar ala ar fi un rezulat al muncii, un raspuns al efortului si in primul rând o satisfactie a unui hobby.
Eu ma gandeam daca m-ar ajuta macar 2 antrenamente pe saptam?na plus 2 zile de joc la sala cu baietii.
Va multumesc inca odata pentru raspunsuri!
EU SUNT CEL CU TRICOU ALB SI ASA AM INCEPUT!
- - - Actualizat - - -
Filmarea este de azi, sunt cu tricou albastru
- - - Actualizat - - -
Unul din antrenamente