hosting imagini site webMizutani zlc ,fluture inegal ,pret 1000 lei si Fzd szlc ,pret 1350 lei.Fara schimburi !Eventualele intentii ,doar la tel .0744866489
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

>FZD Szlc 1250 leiFZD SZLC la 1300 lei
inca nu dau de capat ,chiar si dupa actualizare,pina atunci e ok si whattsappultot nu pot incarca poze....freeimage
V-am trimis un mesaj privat cu instructiuni, am creat special pentru d-voastra o postare foarte detaliata cum se pun poze… Toti ceilalti utilizatori reusesc sa se descurce.inca nu dau de capat ,chiar si dupa actualizare,pina atunci e ok si whattsappul
Se pare ca inca nu dovedesc suficiente abilitati cu aplicatiile adiacente.insist ,in continuare...V-am trimis un mesaj privat cu instructiuni, am creat special pentru d-voastra o postare foarte detaliata cum se pun poze… Toti ceilalti utilizatori reusesc sa se descurce.
Pentru cei care nu reusesc sa foloseasca interfata forumului pentru a adauga imagini la mesaj, ca metoda alternativa se pot folosi oricare din siteurile free de gazduire poze.
Pentru a fi afisate corect pe forum alegeti unul din codurile "bbcode for forums" si incorporati-l in mesaj, astfel se va genera afisarea pozei / pozelor.
Exemple de siteuri de gazduire poze:
![]()
Image Hosting, Upload Image and Share
Free image hosting - Drag and drop or paste images here to upload. You can also browse from your computer or add image URLs.freeimage.host
Upload Image — Free Image Hosting
Serviciu gratuit de găzduire și partajare a imaginilor, încărcare poze, găzduire fotografii. Oferă soluții de integrare pentru încărcarea imaginilor pe forumuri.imgbb.com
etcPostimages — găzduire gratuită de imagini / încărcare imagini
Oferă integrare gratuită pentru încărcarea și găzduirea imaginilor în forumuri. Găzduire gratuită de poze și partajare de fotografii pentru site-uri și bloguri.postimages.org
Se face upload la poze (se pot selecta mai multe poze simultan). Apoi se alege "BBCode full linked" sau "Thumbnail for forums".
Se...