XU Xin CHN - ZHANG Jike CHN = 4-2 (5-11, 9-11, 14-12, 12-10, 11-9, 11-6)
Urmariti scorul. Scriam odata ca, urmarindu-l pe JK, am observat ca pierde de obicei primul set, dupa care pur si simplu isi desfiinteaza adversarul.
Azi a inceput usor si avea 2-0, dupa care a "cazut " inexplicabi. Banuiam ca va pierde, confirmand astfel "regula". Si asta s-a si intamplat. In setul 5 Xu avea 7-1, JK revine si egaleaza la 9, dar apoi iarasi "cade" si pierde setul. Scorul din setul final spune totul. S-a plictisit dintr-o data JK... L-am mai vazut in stari asemanatoare... Daca ar fi fost fotbal l-as fi acuzat de blat, dar il cunosc pe JK ca f. orgolios. Felicitari lui XU Xin pentru accederea in finala pe specularea momentului de automultumire si cadere a lui JK. Au facut cateva mingi extraordinare!
- - - Actualizat - - -
Am urmarit in reluare semifinala feminina DING Ning CHN - LI Xiaoxia CHN = 1-4 (11-9,4-11,4-11,10-12,2-11)
Priviti scorul si urmariti meciul. Este a doua oara in decurs de o saptamana cand nr.1 mondial si c.m. (21 ani) Ding pierde. La GAC Tour Koreea pierdea finala cu Shiwen, acum a pierdut semifinala 1 cu mai varstnica Xiaoxia (34 ani), fosta c.m. in 2007 Zagreb, daca nu ma insel. Dar in ce maniera. Este senzational si o stire de prima pagina, spuneau comentatorii...
Fratilor, stim cu totii, avem zile si zile. Se poate intampla oricui. Nu poti fi perfect tot timpul. Mai sunt si zile nefaste...Dar cand ele se repeta, este un semnal de alarma.
Vedeti si maniera in care a pierdut mai devreme JK, dupa ce a condus cu 2-0 pe XU Xin. Cu el sunt obisnuit, cu Ding mai greu, desi a mai pierdut anul asta o finala de GAC Tour...
Si vin J.O. Cu atat mai mare va fi interesul...
Daca n-ar fi si surprizele astea