Cioti l-a batut pe Maze dar a luat bataie in turul urmator de la Keinath.Crisan a luat si el bataie de la Mattenet,Dodean la fel .Doar Samara a ramas in concurs si va juca cu Sun BeiBei din Singapore,meci greu sa speram ca o sa invinga.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc.Cipi a spus:http://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=ittv_New
Blade: Butterfly Defence IIvictor0987 a spus:..stie cineva cu ce setup joaca Chen Weixing ?..
De Filimon stiu ca juca cu "Mazunov" dar cred ca merge si cu "custom nuc"radu0 a spus:Dar Cioti sau A. Filimon? :roll:
..multumesc, a facut un meci mare cu Timo Boll si eram curios cu se s-a bagat la raliuri..leordarares a spus:Blade: Butterfly Defence IIvictor0987 a spus:..stie cineva cu ce setup joaca Chen Weixing ?..
FH: Joola CWX Drum
BH: TSP Curl P1
In privinta lemnului,parerile sunt impartite,unii spun ca joaca cu Joola Chen Weixing,alti austrieci spun ca joaca cu DefenceII.Tind sa-i cred pe austriecii care l-au vazut jucand si au vorbit cu el.teodorus29 a spus:Apropo ...lemnul lui Weixing sigur nu este defence II,la fețe nu pot sa ma pronuntz,as zice totusi ca are chinezeasca pe Fh,iar la Bh ...greu de spus