Haine

vali

senior
Scor reacție
115
Vârstă
54
Locație
Timișoara
Stie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?

ex. streching pt meciuri :)

ex. streching pt meciuri :)

salut Vali!

iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... :))

Re: ex. streching pt meciuri :)

Re: ex. streching pt meciuri :)

george a spus:
salut Vali!
iti raspund doar ca sa fac o remarca simpatica, nu ca m-as pricepe la tzoale stiga.....
te rog, scoate din mesaj virgula dintre 'umeri' si 'craci' si pune o cratima!! rezultatul: un exercitiu de streching in cuplu(m+f), bun pt incalzirea dinaintea unui meci tensionat de tenis de masă!!... :))

:P

Re: Haine

vali a spus:
Stie cineva ceva masuratori (umeri , craci etc in cm ) pentru marimile L, XL de la Stiga ?
salut,
poti sa-mi zici la ce anume te-ai gandit,pt. ca am un drum la depozit si iau si ceva de masurat cu mine iar in caz ca acel produs exista pe stoc,iti transmit dimensiunile.
din ce stiu eu, marimile se inscriu in marja de bun simt a erorii,in sensul ca n-am avut probleme cu nepotriviri ( nu de caracter :roll: )

Tracksuit Stiga Saphire - marimea L m-ar interesa - asa informativ dimensiunile in cm

Back
Sus