HMBlades.ro - palete pro personalizate stilului tău de joc

husarul

senior
Pe HmBlades.ro găsești, sau construim împreună, o paletă personalizată stilului tău de joc. Avem lemne profesionale, deja folosite cu succes de mai mulți jucători de top din țară și din afară, și te ajutăm gratuit cu asamblarea de fețe astfel încât, prin comunicare atentă, să construim împreună un setup echilibrat, la un preț foarte bun, cu care să te înțelegi din prima.

Poți să ne scrii și pe Whatsapp la 0750461071 sau să ne auzim la telefon. Se elibereaza factură și transportul este doar 20 ron, cu plata ramburs, oriunde in Romania. Pentru comenzi, 0750461071

4 categorii de preț, 4 setupuri custom ca să nu dai greș:

250 lei - setup de buget
500 lei- setup pentru copii cu husă inclusă și fețe pro
750 lei - setup pro cu husă inclusă și lemne seria X
1000 lei - setup pro+ cu husă piele inclusă, kit de întreținere paletă, lemn seria X, fețe pro

Pachetele pot fi achizitionate pe site hmblades.com sau la telefon (nr pe imagini).​

Ultima editare:
Salut as dori un lemn combi pe tru iarba lunga cu mâner drept. In prezent joc cu un korbel varianta Japan care mi se pare cam tare pe bh. Exista posibilitatea producerii unui asemenea lemn? Ms

Salut as dori un lemn combi pe tru iarba lunga cu mâner drept. In prezent joc cu un korbel varianta Japan care mi se pare cam tare pe bh. Exista posibilitatea producerii unui asemenea lemn? Ms

Multumesc pentru intrebare. Daca e vorba de un lemn defensiv, cu palaria mai mare, nu produc asa ceva, lumea ierburilor nu o stapanesc si nu vreau sa fac experiemente pe banii clientilor. Domnul Levi realizeaza lemne defensive foarte apreciate si il recomand. Va pot ajuta doar cu lemne normale, de la All la Off++.

Bună ziua
Joc cu un lemn timo boll caf cu soft fh si moristo bh. Vreau un lemn mai rapid pe fh cu carbon cred dar mai lent pe bh
buretele reverului este de 2.0 și nu l pot controla cu carbon
Ce îmi recomandați. Mulțumesc

Bună ziua
Joc cu un lemn timo boll caf cu soft fh si moristo bh. Vreau un lemn mai rapid pe fh cu carbon cred dar mai lent pe bh
buretele reverului este de 2.0 și nu l pot controla cu carbon
Ce îmi recomandați. Mulțumesc

Doar daca va fac un lemn combi, cu carbon pe forehand si allwood pe rever. Insa pretul este mult mai mare pentru un lemn custom si nu cred ca se justifica (150 euro). Daca doriti asa, ma contactati pe Whatsapp si va realizez lemnul.
Daca doriti sa alegeti unul de serie, intrati pe site, avem mai multe variante care s-ar potrivi, cum este lemnul Apex, cu hinoki. Nu este combi, dar s-ar potrivi in configuratia spusa de dvs.

4 categorii de preț, 4 setupuri custom ca să nu dai greș:

250 lei - setup de buget
500 lei- setup pentru copii cu husă inclusă și fețe pro
750 lei - setup pro cu husă inclusă și lemne seria X
1000 lei - setup pro+ cu husă piele inclusă, kit de întreținere paletă, lemn seria X, fețe pro

Pachetele pot fi achizitionate pe site hmblades.com sau la telefon (nr pe imagini).​

Back
Sus