Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sa iertam.................?noi poate da,putem,dar avem dreptul ?Cred ca mai in masura ar fi sa-i intrebam pe cei care au avut de suferit,Badescu,Borbely,Nemes,Bohm si multi altii sunt mai in masura sa-si dea cu parerea si cu......................piatra "Natia care nu-si cunoaste trecutul nu va avea viitor"Dragomir Paul a spus:Departe de mine sa incerc a aduce acuze sau scuze cuiva numai ca imi staruie in minte faptul ca acum cite mii de ani cineva rostea citeva memorabile cuvinte si nu mai stiu exact cum erau ... Hmmmm ..Ceva legat de o piatra ...parca si cine era indemnat sa o arunce ....Nu stiu mai departe ..Poate ma lamuriti dumneavoastra ?!!!... :wink:
..." Privind prea mult la umbrele trecutului se prea poate sa ne impiedicam de viitor ! "...
erau vreo 2000 de ani, intre timp s-au schimbat multe, numai oamenii ca sebastian nu prea.....nu e nevoie de acuze, de scuze cu atat mai putin, eu doar prezentam niste stiri...despre oameni spre care nu trebuie sa arunci piatra...ci doar sa te feresti de ei...ca sa nu fii tu cel lovitDragomir Paul a spus:Departe de mine sa incerc a aduce acuze sau scuze cuiva numai ca imi staruie in minte faptul ca acum cite mii de ani cineva rostea citeva memorabile cuvinte si nu mai stiu exact cum erau ... Hmmmm ..Ceva legat de o piatra ...parca si cine era indemnat sa o arunce ....Nu stiu mai departe ..Poate ma lamuriti dumneavoastra ?!!!... :wink:
..." Privind prea mult la umbrele trecutului se prea poate sa ne impiedicam de viitor ! "...