Ce diferenta este intre Hurricane 2 si Hurricane 2 (No. 19 sponge)? Buretele e mai soft la a doua fata? Se apropie mai mult de fetele europene?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
zuhardu a spus:sunt fete extraordinare, dar trebuie sa le domini, nu sa te lasi dominat. eu am jucat cam un an, un an si ceva si am fost f multumit, numai ca jocul este "din alt film", exact cum spunea cineva. trebuie sa uiti ce jucai cu fetele europene, pur si simplu trebuie sa joci, tare si precis. topspin si smash, fara mingi moi gen "mangaieri" ca ti-o iei... ti le recomand cu caldura.
p.s.: cred ca o sa ma reintorc la ele si eu cat de curand.. no 19 e burete european, si sunt mai usoare![]()
Mi se par mai lente, dar diferenta e ca la Donic saritura e elastica, simti ca ai un resort in fata de paleta, la DHS trebuie sa lovesti; daca lovesti mingea capata o viteza destul de buna. Eu o am pe un Lemn Instinct+ si simt un pic de deficit la viteza. Am comandat deja un DHS Hurricane WL si cred ca va fi mult mai bine din acest punct de vedere, desi trebuie sa spun ca Instinct-ul este un lemn desavarsit de control. E pur si simplu cel mai bun lemn de control pe care l-am probat.Razvan a spus:Ca viteza cum ti se pare fata de Donic?
Sa traiti sefu' !VISCO a spus:Termenul "dominare" in cazul fetelor vs lemne, l-am introdus eu cand a aparut Tenergy, asa ca trebuie sa-mi platesti copyright! :lol: