Iași

Salut,

Poti incerca la MR.Pong - liceul de chimie din Bularga, sau, este pagina de facebook - "cupa prieteniei" unde se organizeaza de 3-4 ori pe saptamana mini turnee in diferite locatii si pe categorii "incepatori/avansati".

Salutare. Am venit la facultate in Iași, si caut un local si parteneri pentru tenis de masă. Sint la nivel mediu as spune, am facut sectie 3 ani. Joc in stilul modern defender (gen Joo Se Hyuk). Rog sa ma ajutati cu niste sugestii referitor la săli.
Potentialii parteneri, sunati 0747566980 (Alex)

In momentul acesta,Iasul are cei mai multi jucatori de tenis de masă raportat la populatia orasului.Are campionatul intern structurat pe vreo 4 divizii(nivele).Are o sala (CSM ,undeva in fata facultatii de Farmacie,pe o strada adiacenta Independentei),unde se joaca tenis de masă la nivel inalt,iar tu te plangi ca n-ai local si parteneri de joc.Mai este sala de la ”motorul”-motocicleta din Tudor(IULIUS MALL).Cauta-l pe GIGI BERESCU ,mai toata lumea il cunoaste si el te poate ajuta sa te integrezi in acest sport.Succes.

Cauta-l pe Gigi Berescu e probabil cel mai prost sfat primit vreodata :)

Trimis de pe al meu LG-F310L folosind Tapatalk

In concluzie unde se poate juca tenis in Iași, maine, dupa ora 16? Exista o locatie unde un "stranier" ca mine poate gasi doritori? Multumesc. :)

Buna seara! Se poate juca tenis(in cadru organizat) in una dintre salile de sport din complexul studentesc Tudor sau in sala Gradinari?

Salut, in Tudor poti juca in Club Viper. Vezi "Cupa Prieteniei" pe facebook, sau poti sa te inscrii la turneul B de Luni, 22.10.2018

Back
Sus