imi poate zice cineva pretul la o paleta?

sorryn

New Member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
36
Locație
Cluj-Napoca
imi poate spune cineva la ce pret gasesc lemnul "slager carbon off- " si fata "butterfly silver fx " ma poate ajuta cu un pret .As vrea sa stiu cam cat m-ar costa...in romania unde se gasesc magazine de genu asta?
vreau sa-mi achizitionez paleta cat mai repede

Re: imi poate zice cineva pretul la o paleta?

magazin BUZAU comanda si vei primi; paleta lemn 2,5 mil ....fata 1,2 mil totul cu aprox. ,vezi ca ai un baiat in Cluj care are asa ceva il cheama Rusu Stefan

Sorryn, nu exista "Schlager Carbon OFF-" cum nu exista nici Butterfly "Silver" FX.
Am o vaga banuiala ca Schlager Carbon Off+, chiar si cu Sriver FX pe el, este mult prea rapid pt ce-ti trebuie. :idea:

cred ca ar avea nevoie de un schlager inspire off cu fete yasaka mark v sau nimbus, parerea mea, dupa cum spune si visco, mult prea rapida off plus si controlul.....

Schlager inspire, Schlager precision, Kreanga Aeros, Primorac Classic OFF-, Grubba Carbon, Timo Boll All+, astea-s lame bune. Schlager carbon, Primorac Carbon si altele ca ele, sunt lemne pt oameni care s-au antrenat foarte multi ani.

Trimeteti-l domne' la mine , ca-i dau eu , am si lemne moi si bune de la Yasaka , am si Sriver FX la oferta la 75lei/buc . Am si primorac clasic off -... am mai multe .
Si daca nu vrea ii dam Tibhar tricarbon sa ne pomeneasca !! :lol: Cel mai tare lemn , mult peste bty tricarbon peste primorac off + si altele , cred ca e cel mai tare gasit de mine pina acum !

Lasa-l mai ca noi vrem sa-i facem un bine. Poate un Primorac OFF- daca vrea de la tine cu Sriver FX de la oferta. Dar vad ca a fugit, nu mai scrie nimic!

Poate se refera la Schlager Carbon Light dar nici asta nu e off- ,este off...

Exact :!:

nu am fugit nicaieri :D doar k am fost plecat si nu am avut timp sa mai intru
deci sa inteleg nu exista "slager carbon off-" am auzit k e o combinatie foarte buna cu silver fx
cu cine am vb a zis k exista si k e o combinatie foarte folosita si ca are de toate
nici nu mai stiu ce sa fac... :(

Una la mana NU exista silver fx ,exista Butterfly SRIVER FX
Poate Primorac off- + Sriver FX
Sau Schlager Light dar nu e asa intalnit
Schlager Carbon off- nu exista
Cauta pe google ca gasesti toate informatiile si nu mai lua totu dupa ureche

Poate ti-a zis Schlager Precision ca asta e off-

sorryn a spus:
nu am fugit nicaieri :D doar k am fost plecat si nu am avut timp sa mai intru
deci sa inteleg nu exista "slager carbon off-" am auzit k e o combinatie foarte buna cu silver fx
cu cine am vb a zis k exista si k e o combinatie foarte folosita si ca are de toate
nici nu mai stiu ce sa fac... :(
Daca acel cineva ti-a zis ca exista "Schlager Carbon OFF-" si ca in combinatie cu "silver fx" da o combinatie f buna, renunta la sfaturile sale!

atunci am gasit altceva ce mi-ati zis voi "Butterfly Primorac off-" da acum o alta problema cu ce fete ma ajutati?
e adevarat k fetele "silver G" de orice tip nu se lipesc foarte bine si nu stau lipite ...?

Trebuie sa ma repet nu exista SILVER G (decat la DONIC exista coppa Silver)
Nu exista fața care sa nu se lipeasca bine decat daca nu stii sa o lipesti calumea.
Sa zicem ca alea china sunt mai pretentioase nitel ca sunt mai tari si se curbeaza dar nu sunt probleme.
Sriver G2 si G2 fx fete la care cred ca te referi tu se lipesc ff bine si fara probleme,conteaza si lemnu pe care lipesti daca e lucios se dezlipesc f usor cand vrei sa le dai jos dar in timpul jocului nu sunt probleme.
Daca vrei fete ia de la valigti, daca vii la concursuri o sa dai de el,are fete garla,toate sunt bune

scuye am gresit cand am scris....
sriver nu silver :D
deci cu lemnul "Butterfly Primorac off-" ce fete as putea folosi? oare ceva sriver fx; G2; G2 fx ; sau G3 :?: sau ce altceva sa am un control bun da si viteza care ar fi mai indicata?

Toate sunt bune numai ca FX, G2 si G2 FX, necesita relipire ca sa poti juca bine cu ele. Doar G3 (generatia a treia sriver) poate fi jucata fara relipire, fiind conceputa special in acest scop.

in aceeasi situatie ca tine eram si eu acum o luna, dar dupa ce am schimbat vreo 4 lemne si 4 perechi de fete mi-am dat seama ca nu are rost un lemn rapid cu fere rapide, nici macar nu poti sa inveti sa lovesti corect cu ele, asa ca mi-am schimbat viziunea, nu ai nevoie la inceput de viteza, viteza are orice fata si orice lemn, invata pe o fata moale si abia dupa ce lovesti corect poti cere viteza.

Tibhar Smash cu Sriver FX cum vi se pare pt un incepator?

Cred ca e prea lent Tibhar Smashu . Sriver FX e ok
In locu tau mi-as lua un Samsonov Alpha

Back
Sus