imi poate zice cineva pretul la o paleta?

Re: imi poate zice cineva pretul la o paleta?

lemnul "Butterfly Primorac off-" cu fata "sriver fx" ce ziceti dupa parerea mea e destul de bun lemnul da nush dak e buna combinatia....

Este foarte buna combinatia.

dak cumpar paleta ziceti k nu am probleme sa nu stea lipita...k nu vreau sa lipesc foarte des (nu dupa fiecare meci)
de la buzau cam cat m-ar costa transportu?
sau din alta parte k imi trebuie cat mai repede k sa pot sa ma obisnuiesc cu ea

Cand fetele sunt noi, trebuie le "primezi" cu doua-trei straturi de adeziv, pentru a nu avea probleme cu lipitul lor de paleta. Cauta in subiectele mai vechi, unde VISCO descrie foarte bine cum trebuiesc taiate, cum sunt finisate taieturile si procesul de "primare" cu lipici. E un pic mai complicat cand iti cumperi fete noi, dar daca vrei sa iti iasa o paleta perfecta, e bine sa te documentezi in prealabil.

stiu pe cineva care o sa ma ajute sa tai fetele si sa le si lipesc...
asta am vrut sa stiu ce sa-mi comnd
cat m-ar costa transportu de la buzau k am auzit k e mult
sau din alta parte stiti de unde? k vreau cat mai repede dak se poate

Transportul de la Buzău se face prin PrioRipost si era parca vreo 20 RON acum un an si ceva. E posibil sa ma insel, sau pretul sa se fi schimbat intre timp.

si oare in cat timp ar sosi dak fac comanda sapt asta..._ :D

sorryn a spus:
si oare in cat timp ar sosi dak fac comanda sapt asta..._ :D
prin curier in 24 de ore de la validarea comenzii...problema e cat de repede ajunge comanda la ei si cat de repede o "proceseaza"...

imi zice cineva un nr de telefon de la buzau
in tara unde mai sunt magazine cu asa ceva in afara de buzau

De ce nu cumperi de la Valigti? Baiat strasnic si de incredere :idea:

valigti are si Yasaka X-Tend care sunt superfețe

e de incredere.... :roll:
cu el cum pot intra in legatura...mai bine zis in cat timp mi le poate aduce
sunt de calitate produsele sper k nu sunt doar produse contrafacute :D
el de unde si le procura oare ar avea ce am eu nevoie...?

Sint aici in fiecare zi , in fiecare ora aproape , materialele vin de prin Germania , si am ce-ti trebuie tie .
Urmaresc absolut toate discutiile , dar il las pe om sa aleaga , daca nu te-ai adresat catre mine , atunci eu astept linistit .
Tot eu pot lipi , cantui , si trimete catre tine , crede-ma nu esti primul .
Sau : 0722 468 288 / 0748 468 288
Intra pe linku de jos si vezi ce e pe acolo .

Salut! daca inca nu ti-ai procurat materialele si vrei sa le cumperi de la buzau, te pot ajuta eu. Vineri trec pe la ei sa cumpar o fata ptr un prieten si pe luni marti sapt viitoare le ai in cluj(daca locatia de la profil e cea valabila)...in felul asta scapi de transport.

Momentan nu prea sint nici la mine nici prin alte parti , daca gasesc o sa aduc , sa va multumesc pe toti , nu esti singurul care vrea H 3 , iar despre control gresesti un pic , au controlul cel mai bun datorita faptului ca sint tari , dai incet mingia merge incet , dai tare se duce tare , cea ce nu fac fețele europene datorita elasticitatii lor , dai incet , intra in burete si se duce mult mai repede spre inainte decit cele china mai tari , deci la flipuri bune tare sint cele chinezesti . Bine intra mai multe in calcul aici , ca ... o mina versata face o minune de flipuri cu majoritatea fețelor .
Legat de lemn , eu sint de acord cu toate , bun si Bty X5 .

Back
Sus