e mare diferenta de calitate intre lkt LoopSonic si 729 bomb ? chiar conteaza asa mult ? creste vizibil viteza cu un bomb fata de lkt?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
loop, sonic sunt lemne facute de chinezi din lemn aproape verde va spun asta din experienta am primit la reparat 2 asemenea lemne noi dealfel care dupa 2 sau 3 saptamani de folosire au inceput sa se incovoaie lama deci un pretul mic pe care al au aceste lemne este pe masura calitatolor lor eu va recomand sa cumparati lemne incepand de la lkt instinct in sus car sunt cu mult mai reusite decat aceste loop sonic! multumesc!!!e mare diferenta de calitate intre lkt LoopSonic si 729 bomb ? chiar conteaza asa mult ? creste vizibil viteza cu un bomb fata de lkt?
Mai bine ia legatura cu RBlade si eu cred ca iti va explica cel mai bine diferentele dar si eu raman la ideea sa incepi , daca vrei si iti permiti diferenta cu LKT Instinct, mai ales ca lemnul este foarte important, tema pe baza careia se poate deschide o discutie serioasa. Ce lemn, cum si de ce trebuie un lemn bun ? Este mai important lemnul sau fetele ? etc.
seara buna
cristake