Instrumente ptr taiat feţe paleta

Liuian

senior
Care sunt cele mai bune instrume ptr taiatnte fetele de paleta, pentru a iesi o margine cat mai ca din fabrica? Cutter, bisturiu, foarfeca? Si daca aveti concret marci, sau sursele de unde le procurati, Multumesc!

Secretuo e sa rupi varful la lama dupa fiecare taiere. Si va iesi perfect. Orice cutter de calitate (eu am gasit pe emag ceva produs in Japonia, dar nu gasesc momentan produsul, cu lame negre)

Lame de cutter Olfa - Japonia intr-adevar cele negre sunt mai bune, dar cred ca au si albe la fel de bune.
Daca ai multe fete de taiat e buna foarfeca d.lui Dan Tigau, o poti comanda online cred.

Lame de cutter Olfa - Japonia intr-adevar cele negre sunt mai bune, dar cred ca au si albe la fel de bune.
Daca ai multe fete de taiat e buna foarfeca d.lui Dan Tigau, o poti comanda online cred.

Si eu folosesc foarfeca respectiva. Taie foarte bine ( are varful curbat).
Pe de alta parte, am cazut colegi care folosesc lama de ras.( mie mi-e frica 😂)Daca ai mana, iese o taietura perfecta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lame clasice gillett, am invatat de la Roman Bogdan si el la randul lui de la ceva doamna antrenoare de la CSM Arad de pe vremuri.

Si cum faceti, prindeti lama intr-un dispozitiv, sau pur si simplu o tineti intre doua degete?

L-am vazut pe Bogdan “in actiune”. Nu folosea niciun dispozitiv, tinea lama intre degete .(parca doar jumătate din ea, daca bine imi amintesc)

L-am vazut pe Bogdan “in actiune”. Nu folosea niciun dispozitiv, tinea lama intre degete .(parca doar jumătate din ea, daca bine imi amintesc)

Lamele de cutter japoneze Olfa sunt mult peste lamele de barbierit..., dar si mult mai scumpe.

Poate ne ajuta un moderator sa stearga cele doua postari care nu merg,
aceasta ultima e ok. Am facut filmarea pentru decuparea fetelor cu lame de ras.

Truc: Inainte de a o taia, eu dadeam pe zona de taiere, prin intermediul unui butetel de bucatarie, cu putina spuma, facuta din apa cu sapun, ca sa alunece mai usor lama de cutter, pe cauciucul feței

Back
Sus