Am dreptul sa joc la vre' un turneu amatur ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Salut Rares,leordarares a spus:Salut George,
Din pacate conform regulamentului nu ai drept de joc.
http://www.frtenismasa.ro/diva.html
Conform site-ul Federatiei,ultimul tau joc in divizia A dateaza din martie 2008.
Mai ai un an de asteptare dupa care poti sa ni te alaturi linistit,asta in cazul in care nu te transferi la alt club.
Din punctul meu de vedere esti binevevenit la orice turneu din circuit,insa conform regulamentului ai drept de joc doar pe langa concurs,rezultatele nefiind contabilizate.Noi te asteptam pentru ca avem cate ceva de invatat de la tine.
Te salut.
Are dreptate Paul, ma intereseaza sa joc, chiar daca pierd, am vazut ca e foarte multa voie buna.Chiru a spus:LASA-L RARES NU-I DE AJUNS CA N-E IA BANII PE LA VOLUNTARI?
CE SA CAUTE EL ACOLO?
DACA "PE LANGA CONCURSUL" ALA NU AR FI "BARIERA" DE DUPA GRUPE AR SUNA FRUMOS!
CE PREMII,CE PUNCTE,PTR. NOI CONTEAZA "JOACA"!!!
TE SALUT SI TE MAI ASTEPT PE LA VOLUNTARI :roll:
Nu mai sunt jucator de performanta de cativa ani dl. ViscoVISCO a spus:Asta este singurul lucru care a mai ramas de facut: sa atragem jucatorii de performanta in circuit si pe urma sa invitam FRTM-ul la o "plimbare" pe faleza, ca ne ocupam noi mai bine de treaba asta. :lol:
Nu astepta chiar un an, vino la Moreni, am un loc in masina pentru tine! Daca esti atras de spiritul AmaTuR, e suficient sa participi!gdurdun a spus:Nu mai sunt jucator de performanta de cativa ani dl. ViscoVISCO a spus:Asta este singurul lucru care a mai ramas de facut: sa atragem jucatorii de performanta in circuit si pe urma sa invitam FRTM-ul la o "plimbare" pe faleza, ca ne ocupam noi mai bine de treaba asta. :lol:Am ramas la un nivel, dar nu o sa mai cresc, pentru ca nu am unde sa joc si sa fac antrenamente de performanta.
Vorba lui Rares intr-un an am loc in AMATuR, nici aici nu o sa cresc, dar macar ma duc la foarte multe turnee si am vazut ca e voie buna si distractie la maxim
Abia astept![]()
Multumesc pentru invitatie si multumesc pentru sfaturile de pe parteneriat, o sa incerc sa incerc sa pun ceva in aplicare.Dan2 a spus:Nu astepta chiar un an, vino la Moreni, am un loc in masina pentru tine! Daca esti atras de spiritul AmaTuR, e suficient sa participi!