Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu am avut pe terasa in ultimi 3 ani o masa de exterior cu blat de melamina de 6 mm pe care au primit-o copii de Mos Craciun pe care au jucat si jucatori din a 2 liga ,a 3 a liga germana si nu am auzit pe cineva sa comenteze ceva.Discutii despre lemne,fete, mese ,etc si calitatiile lor auzi doar in Romania,eu pe unde am umbla in ultimul timp,si am umblat si am stat de vorba si tin legatura cu multi din lumea tenisului toata lumea vorbeste de metode de antrenament,tehnici de antrenament,tactici de antrenament si nici decum de care materiale sunt mai bune sau mai proaste.
P.S.Anul trecut am fost intr-un camping pe malul Dunarii la un stagiiu de pregatire al unei echipe de liga a 4-a (un pic peste nivelul Superligi la noi) si dupa 2 zile de conditie fizica cu caiacul in camipng au pus 4 mese de tabla cu care era dotat campingul pt servit masa si un fileu facut din cutiile de aluminiu in care isi tineau paletele si asa au facut timp de 2 zile antrenamente tehnico-tactice fara sa aud pe unul ca comenteaza ceva.
Sfatul meu jucati tenis de masă ori de cate ori aveti ocazia si ori unde aveti ocazia,placerea este de partea dumneavoastra,si lasati frustratii cu palete de colectie si de campioni mondiali sa joace pe mesele viitorului.
Din propria experienta, masa de exterior Dechatlon si una de interior Donic, va recomand sa luati una de interior, cumparata chiar si second...cumparati si o husa/prelata de acoperit ,,,iarna ii puneti si o patura si e ok...
La cea din Dechalon nu sarea mai deloc mingea...