Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Depinde de fata. Eu am un Dawei Inspirit despre care scrie pe forumuri ca e putin lipicioasa, dar fata de Focus Snipe 3 si Donic Baracuda mi se pare lipici in stare pura. O spal numai cu apa calduta si sapun si n-am constatat modificari ale proprietatilor ei.daca te deranjeaza lipiciul de pe fata se atenueaza cu sapun lichid si apa calduta.....
Poate-ai prins un rebutAm jucat cu vreo 5 sau 6 fete chinezesti ,iar Focus Snipe 3 pot spune ca este ,pentru mine,cea mai proasta chinezeasca pe care am incercat-o..
perfect adevarat......la mingile de deasupra mesei nu poti taia nimic.....merge doar ca block flat,drept.....de topspin nici nu poate fi vorba.....Am jucat cu vreo 5 sau 6 fete chinezesti ,iar Focus Snipe 3 pot spune ca este ,pentru mine,cea mai proasta chinezeasca pe care am incercat-o..
Asta nu e deloc adevarat. Am un amic ce ma tine tot in topspin din Snipe3. Ca nu e la fel de eficient spinul ca si cel produs de fetele DHS nu se poate contesta. Dawei Inspirit e si ea mai buna la capitolul asta. In functie de stilul fiecaruia, o fata anume poate fi de la foarte buna pana la catastrofalaperfect adevarat......la mingile de deasupra mesei nu poti taia nimic.....merge doar ca block flat,drept.....de topspin nici nu poate fi vorba.....(