Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Noile mingi din plastic sau plastic in amestec cu celuloid, vor fi mai bune decat cele vechi peste putin timp (daca nu deja sunt...)Dacă lăsau mingile din celuloid și ridicau puțin fileul, cred ca era bai mai mic și obțineau și ce voiau...
Noile mingi din plastic sau plastic in amestec cu celuloid, vor fi mai bune decat cele vechi peste putin timp (daca nu deja sunt...)
P.S.: Este doar punctul meu de vedere
Este o speranta sau va bazati pe ceva informatii?
Daca incepi sa joci numai cu cele noi 40+ (de plastic sa spunem ca ar fi)..., iar dupa o perioada de cateva saptamani joci din nou cu cele de celuloid (de 40), o sa ti sa para ca vechile mingi nu mai sar deloc bine, ca sunt foarte usoare si ... trebuie sa faci acest lucru ca sa iti dai seama ce vreau sa spun.!!
Conditia este ca mingile de plastic 40+ sa fie bune (vezi Galaxy Yinhe 3* 40+, Kingnik 3* 40+ sau Joola 3* 40+)
Este bineinteles doar punctul meu de vedere sau asa vad eu diferenta intre cele doua tipuri de mingi.