Vă salut, nu am jucat cu acele fețe și probabil nu foarte multi de pe aici le cunosc. După o documentare ușor lapidară, se pare că sunt fețe short pimples, mai pe rom�nește sandviș, dar pare-se că un sandviș din noua generație, cu ceva caracteristici de față soft, cum ar fi posibilitatea de a da și topspin, dedicat in special jocului agresiv cu atac rapid cu forehandul(sandvișul este o armă mult mai letala jucat pe forehand dec�t dacă e folosit pentru a acoperi lacunele la preluare pe rever, adică pentru țăcăneală).
Părerologii spun că �n general fețele cu zimți scurți dau randament mai bun pe lemnele clasice, in 5 straturi, cu ceva flexibilitate. In practică �nsă cam orice părere formulată de alții poate fi cel puțin subiectivă, ca să nu zic nulă c�nd vine vorba de posibilitatea de a avea experiențe similare. Mima Ito și Matthias Falck, adică cei mai reprezentativi jucători cu short pimples au lame cu carbon, foarte multi jucători joacă cu sandvis pe carbon in timp ce alții spun că pot juca mai agresiv cu lame defensive. Eu am pus m�na pe sandvișuri numai pe lame 5ply.
Părerea mea umilă e să-l puneți pe ce lemne aveți, să vedeți cu ce vă simțiți mai bine și să mărturisiți impresiile.