Joola Rhyzm

JocDefensiv

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
40
Locație
Banat
Buna ziua. As dori sa stiu care dintre joola rhyzm ( cea normala sau cea de 37,5 sau cea de 42,5) e mai buna pe forehand si care e mai buna pe rever. Multumesc frumos. Respecte.

nu am dat cu ele, dar dupa duritate cea de 42.5 ar trebui sa fie pe fh, iar cea de 37.5 pe rever.

depinde de lemn si de nivelul de joc. rhyzm si rhyzm425 ptr FH si rhyzm375 ptr BH. recomand rhyzm ptr FH (daca nu ai lemn off+ si peste 90gr.).

de vro 2 luni,cam asa..si eu joc cu joola rhyzm..dar cred ca e prima aparitie de joola rhyzm..ca si lemn am tricarbon de la timo boll;,joc pe FH cu rhyzm pe BH cu tenergy un pic uzat.. Ce pot sa zic : cu rhyzm parca merge mai "groaznic" catre adversar,mai mult efect si mai mult power..inainte de rhyzm aveam tenergy si tenergy:insa acum sunt mult mai multumit de rhyzm. poate te ajuta la ceva.

Sint 3 variante de Joola Rhyzm
Rhyzm , cu cea mai mare viteza , duritate 48 *
Rhyzm 425 , care de fapt inseamna duritatea buretelui adica 42,5 * si sint "medii "
Rhyzm 375 , duritate 37,5 , deci sint cele "soft" .
Poti imbina oricare dintre ele asta si in functie de lemn si de fețele avute anterior , poti alege viteza mai mare cu Rhyzm si rever Rhyzm 425 , si aici ai de ales intre grosimi , de 2.0 ( mai mult control ) si Max ( viteza mai mare ) sau Rhyzm 425 cu 375 pentru rever , sau chiar Rhyzm cu Rhyzm 375 pentru diferenta mai mare la rever .

Am lemn Joola carbon. Joc un joc ofensiv pe ambele parti...langa masa si la semi distanta.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus