Joola TT Buddy Pro

sinoboll

active member
senior
Scor reacție
5
As vrea sa aflu mai multe, din experienta celor ce-l folosesc/ l-au folosit, despre un Joola TT Buddy robot.
Ati fost/ sunteti multumit de el?
Este fiabil sau sau se strica des?
Merita banii?
Cu respect,

Este bun daca esti începător. Daca ai mai avansat putin, nu-ti mai foloseste prea mult.
Eu am avut un Buddy (nu Pro). Diferenta este ca varianta Pro poate schimba directia in care arunca mingea. Cu varianta simpla te pui pe picioare si primesti mingea in acelasi loc.
Chestia este ca spinul este mic. Putin backspin, minge fără spin, putin topspin. Daca avansezi, nu te mai ajuta, te plictisesti cu el.

Acum, ca sa carcotim nintel, cel mai bun robot tot omul ramane. Imprecizia umana ajuta mult mai mult decat monotonia robotului, formand si/sau dezvoltand mai bine reflexele necesare jocului, spre deosebire de robot ce-ti formeaza automatisme (nu-s deloc rele, dar in opinia mea nu sunt suficiente). :)

As vrea sa aflu mai multe, din experienta celor ce-l folosesc/ l-au folosit, despre un Joola TT Buddy robot.
Ati fost/ sunteti multumit de el?
Este fiabil sau sau se strica des?
Merita banii?
Cu respect,

Primiti unul de la mine pentru o perioada de o luna gratis pt testare.Daca nu mai este acuma in depozit nici unul disponibil in trei zile vin eu in tara si aduc 2-3 de proba. Astept un mesaj cu confirmarea.

EMI

Multumesc mult si va sunt recunoscator.
Cum procedam?
Am 076.94.04.013. Dati-mi un beep cand ajungeti ca sa vb mai pe larg.
Cu stima,

Bun.
Ideea este ca va merge robotul atat timp cat este nou.
Departe de mine politica drobului de sare, dar ma intreb, cand va cadea ceva, ce va fi acel ceva si cat de scump va fi acel ceva.
Readuc in atentia prima mea intrebare, poate fi considerat JOOLA BUDDY PRO un ansamblu fiabil?

Primiti unul de la mine pentru o perioada de o luna gratis pt testare.Daca nu mai este acuma in depozit nici unul disponibil in trei zile vin eu in tara si aduc 2-3 de proba. Astept un mesaj cu confirmarea.

EMI

Buna dle Zosim,
Mai este valabila oferta dvs.?

EMI

Ati revenit in tara dle Zosim?

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus