VÂND Jun Mitzutani ZLC fluture argintiu inegal, BTY Diode, Andro Treiber si diverse fete

lica george

organizator local
Scor reacție
259
Vârstă
57
Locație
Eforie Nord
Lemnele si fetele sunt aduse din Germania si Spania de amicul Diamandi Gherasim (Miki), fost jucator de Superliga.
Se stie ca materialele vandute in Vest au o calitate ceva mai buna decat cele aduse in Est (din pacate)... Dublul-standard functioneaza si in acest segment, nu doar cel alimentar, cosmetic, etc

Fetele sunt taiate, diverse marimi si uzura atat ofensive cat si defensive.

Pentru poze detaliate si preturi pt un anumit produs, ma puteti apela pe 0722 317 974. Mi-este mai usor sa trimit pe WhatsApp.

JUN MITZUTANI ZLC, fluture argintiu inegal, seria N, stare foarte buna - 89,4 gr, maner FL, poze in postarea #18, redus de la 1000 la 900 lei cu transport inclus prin easybox.

BTY DIODE, doar probat, dar cu o atingere pe cant, 98 gr., maner drept - 250 lei

ANDRO Treiber, (nu se mai fabrica...) un lemn ofensiv, dar cu un foarte bun control, are o lovitura pe cant minora - 84 gr. - maner concav -315 lei

Pot oferi transport prin easybox, la 15 lei.

number generator google

heads or tails flip

dice creator

roll a 20 sided die

online dice roller animated

me dice

Ultima editare:
Am adaugat preturi la lemne.

Mai am ceva fete defensive, in stare buna si foarte buna, cu preturi de la 60-70 lei la 130 lei, functie de uzura:

Kamikaze Ox 0,5...
Hallmark Tactics LP
Dingo Swiss Zik-Zak Long Pimples
BTY Feit Long II
BTY Ilius
Prashida Long Pimples
Giant Long
Hallmark Phoenix
SpinLord Waran 2,0 mm

Ultima editare:
Lemnele BTY D. Ovcharov, TSP Balsa si TSP Toccata vandute, Victas Balsa-rezervat.
Fetele Nittaku Fastarc, Feint Long, Tenergy 05 Hard, Curl P1V, Etika, Dignics 64 si o pereche 09c -vandute

Ultima editare:
Primesc mesaje de la dvs. pe Mesageria privata de pe forum... nu intru asa des. Preferabil sa ma abordati pe WhatsApp sau SMS la 0722 317 974.

De la Tenergy mai am un 05 negru, dar cu grosime 1,7 mm si un 64 fx rosu, grosime 2,1 mm. Stare buna amandoua. 130 lei buc. Revin cu poze.

S-au dat si Tenergy-urile. Mai am pe stoc:

Mingile plastic Butterfly de antrenament, 120 buc la 1,5 lei/buc.

Lemnele din post #1.

Fete:

OFENSIVE : Tibhar MXP, rosu si negru, MXD negru in stare impecabila, Donic BlueGrip C2 (impecabila), Donic BlueStar a1 si 3 buc. Victas diferite.

DEFENSIVE:
Kamikaze Ox si ox 0,5... 80 lei
Dingo Swiss Zik-Zak, ox, Long Pimples- 50 lei
BTY Ilius S - 80 lei
Dr Neubauer Special Defence, lisa - 100 lei
Prashida Long Pimples ox -70 lei
Hallmark Phoenix, ox -70 lei
Stiga Chop&Drive, lisa - 60 lei
SpinLord Waran 2,0 mm -70 lei
Tibhar Speedy Soft 1,3 mm - 50 lei​

Transport prin Easybox Sameday:15 lei

Ultima editare:
Accept schimburi cu lemnele doar pentru fețe patrate de 2,0 mm Xiom Omega Tour / Tibhar MXP de 2.0 mm.

Ultima editare:
Adaug si o fata Xiom Omega VII Europe, neagra, max, taiata la 157/150 mm, doar probata. 150 lei plus 15 transport prin easybox. Revin cu poze.

Schimb doar cu un lemn BTY Cresail si diferenta din partea mea.

Ultima editare:
Back
Sus