Kokutaku blades

Re: Kokutaku blades

Ei Ji tu acum... :D
Am vazut un "Laser Malcs" (nu cauta ca nu ai sa-l gasesti cu Google), care este f asemanator cu "Laser Drive". Era stabil, iute ca focul si cu un control f f bun. Tot balsa bleu la mijloc si carbon.

Daca nu ma insel, Cazacu la Chiajna a jucat cu Kokutaku Laser si fete hammond, i-am cerut eu paleta sa o vad, a fost amabil si mi-a dat-o dar nu mai retin ce scria dupa laser. Oricum la cum juca el cu ea...LASER FRATE! :lol:

Dado.daniel a spus:
Daca nu ma insel, Cazacu la Chiajna a jucat cu Kokutaku Laser si fete hammond, i-am cerut eu paleta sa o vad, a fost amabil si mi-a dat-o dar nu mai retin ce scria dupa laser. Oricum la cum juca el cu ea...LASER FRATE! :lol:
:thumbup:

VISCO a spus:
Ei Ji tu acum... :D
Am vazut un "Laser Malcs" (nu cauta ca nu ai sa-l gasesti cu Google), care este f asemanator cu "Laser Drive". Era stabil, iute ca focul si cu un control f f bun. Tot balsa bleu la mijloc si carbon.
Da, am vazut asa ceva pe el scrie Laser Drive , iar pe maner Malcs. E un lemn interesant, manerul un pic mai lung si e destul de rapid - nu e asa rigid ca si Xiomul meu dar se simte destul de fain.
Eu raman la Strato - se pare ca joc de mai mult de o luna cu el - e un bun leac pt EJ-ism :clap:

Deci "Laser Drive", este acelasi lucru cu "Laser Malcs". In sfarsit sa elucidat misterul.

VISCO a spus:
Deci "Laser Drive", este acelasi lucru cu "Laser Malcs". In sfarsit sa elucidat misterul.
Dar ca la orice kestie "exotica" pe lama scrie una iar pe maner alta :lol:

Back
Sus