Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Ei Ji tu acum...
Am vazut un "Laser Malcs" (nu cauta ca nu ai sa-l gasesti cu Google), care este f asemanator cu "Laser Drive". Era stabil, iute ca focul si cu un control f f bun. Tot balsa bleu la mijloc si carbon.
Daca nu ma insel, Cazacu la Chiajna a jucat cu Kokutaku Laser si fete hammond, i-am cerut eu paleta sa o vad, a fost amabil si mi-a dat-o dar nu mai retin ce scria dupa laser. Oricum la cum juca el cu ea...LASER FRATE! :lol:
Daca nu ma insel, Cazacu la Chiajna a jucat cu Kokutaku Laser si fete hammond, i-am cerut eu paleta sa o vad, a fost amabil si mi-a dat-o dar nu mai retin ce scria dupa laser. Oricum la cum juca el cu ea...LASER FRATE! :lol:
Ei Ji tu acum...
Am vazut un "Laser Malcs" (nu cauta ca nu ai sa-l gasesti cu Google), care este f asemanator cu "Laser Drive". Era stabil, iute ca focul si cu un control f f bun. Tot balsa bleu la mijloc si carbon.
Da, am vazut asa ceva pe el scrie Laser Drive , iar pe maner Malcs. E un lemn interesant, manerul un pic mai lung si e destul de rapid - nu e asa rigid ca si Xiomul meu dar se simte destul de fain.
Eu raman la Strato - se pare ca joc de mai mult de o luna cu el - e un bun leac pt EJ-ism