cum spune si titlu as avea nevoie de sfaturi in legatura cu un lemn asemanator cu tbs dar cu control mult mai bun !!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Parerea mea ca, Kisho Hinoki V e cu totul alt lemn, nu are carbon de nici un fel, e allwood toata ziua...lemnele cu arylate carbon au un feeling aparte. Cat despre Kong Linghui ...Special banuiesc, care are intradevar arylate carbon - e un lemn mult mai compact si cu o grosime a lamei mult mai mare - 6,5 mm fata de 5,7 mm tbs...nu e nici pe departe la fel de elastic ca Maze sau Tbs.suirad a spus:DE la Butterfly ar mai fi Kiso hinoki v,Kong LINGHUI.cU KISO HINOKI AM JUCAT SI ARE UN CONTROL FOARTE BUN
are mai bun control decat alc ?anomis a spus:Un lemn deosebit e si ZLC-ul de la BTY. E si rapid, si sta foarte bine la capitolul control.
D pacate nu pot face o comparatie intre cele doua lemne (sau lemnuri :think: ?), intrucat nu am jucat cu ALC. Am jucat putin cu ZLC-ul, echipat cu Bryce FX, si m-a surprins foarte placut. Nu sunt fan Butterfly, dar ZLC-ul chiar mi-a placut.raulv a spus:are mai bun control decat alc ?anomis a spus:Un lemn deosebit e si ZLC-ul de la BTY. E si rapid, si sta foarte bine la capitolul control.