Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
De la Bty sigur nu mai exista altul in afara de Maze...asemanator mai e si Timo Boll Alc, ceva mai rapid si mai compact insa cu privire la control e o chestiune relativa... depinde pentru ce anume.
de la yasaka ar fi urmatoarele lemne :OFF - BLADE EXTRA 7,EXTRA 3 D,OFF MA LIN SOFT CARBON UN LEMN FOARTE BUN.DE la doniconic appelgren allplay senso v1,Donic Waldner senso v1 si v2.
Parerea mea ca, Kisho Hinoki V e cu totul alt lemn, nu are carbon de nici un fel, e allwood toata ziua...lemnele cu arylate carbon au un feeling aparte. Cat despre Kong Linghui ...Special banuiesc, care are intradevar arylate carbon - e un lemn mult mai compact si cu o grosime a lamei mult mai mare - 6,5 mm fata de 5,7 mm tbs...nu e nici pe departe la fel de elastic ca Maze sau Tbs.
Arylate absoarbe vibratiile mai mult iar zylonul este f elastic, marind "dwell time-ul". Nu se poate vorbi despre "care are control mai bun", ci care feeling iti place mai mult.
D pacate nu pot face o comparatie intre cele doua lemne (sau lemnuri :think: ?), intrucat nu am jucat cu ALC. Am jucat putin cu ZLC-ul, echipat cu Bryce FX, si m-a surprins foarte placut. Nu sunt fan Butterfly, dar ZLC-ul chiar mi-a placut.
Dar asa cum zice si Visco, cred ca e si chestie de gusturi