Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
=))=))=))ce tareEu i am spus ca daca doreste sa ma sune si ai spun mai multe... Uite raspunsul lui... :biggrin:
Multumesc mult de tot . Sunteti foarte de treaba .
Acum sa-ti zic de ce am întrebat si sa nu arunci cu pietre .
Eu sunt pasionat de pescuit si lemnul de balsa se foloseste la confectionat de plute .
Ma interesau daca sunt din balsa ca poate avea cineva bunavointa sa mi le dea mie pe cele rupte .
Multumesc înca o data !
Nu prea am timp de tenis de masă . Sportul este foarte frumos dar , când am timp , prefer pescuitul .:lol:
:lol:socant,,,inca o dovada a maretiei acestei tari....ma duc si eu pe un site de pescari sa ii intreb daca nu au undite din carbon,sau arilate,aramid si alte compozite sa imi fac si eu niste insertii compozite intr-o paleta de careffour...pam pam....belea ce poate tine pamantul asta pe el...![]()
Vaaaaaaaaaaiiiiiiii ! ?ocant !!!socant,,,inca o dovada a maretiei acestei tari....ma duc si eu pe un site de pescari sa ii intreb daca nu au undite din carbon,sau arilate,aramid si alte compozite sa imi fac si eu niste insertii compozite intr-o paleta de careffour...pam pam....belea ce poate tine pamantul asta pe el...![]()
Mai pescuieste cineva la pluta ???? Are un anumit farmec dar totusi.....