lemn balsa

voodoo

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
60
Locație
București
Salut !
?n primul rând sunt jucator ocazional de tenis de masă asa ca nu dati cu pietre :) .
Lemnele despre care se tot vorbeste aici sunt toate din balsa ?

Multumesc !

lemnele is facute din mai multe straturi (3,4,5,7,9) si din mai multe esente (balsa,limba,mahon,nuc...); sunt unele lemne facute doar din balsa, in special alea de la Dr.Neubauer...

Raspunsul intrebarii tale este: Nu, nu sunt facute toate din balsa. Doar cateva. Balsa e unul din materialele folosite pentru confectionarea lemnelor. Fiecare tip de lemn, are anumite proprietati (gen. elasticitate, duritate, ...) care-l fac potrivit pentru un anumit stil de joc. La un lemn conteaza foarte foarte multi factori, lipitul, numarul de straturi, tipul de straturi, marime... Daca vrei un raspuns amplu, avem cel putin 2 persoane pe acest forum foarte specializate in acest domeniu, userii: "Alehandro" si "Levi"

Eu i am spus ca daca doreste sa ma sune si ai spun mai multe... Uite raspunsul lui... :biggrin:

Multumesc mult de tot . Sunteti foarte de treaba .
Acum sa-ti zic de ce am întrebat si sa nu arunci cu pietre .
Eu sunt pasionat de pescuit si lemnul de balsa se foloseste la confectionat de plute .
Ma interesau daca sunt din balsa ca poate avea cineva bunavointa sa mi le dea mie pe cele rupte .

Multumesc înca o data !

Nu prea am timp de tenis de masă . Sportul este foarte frumos dar , când am timp , prefer pescuitul .:lol:

Eu i am spus ca daca doreste sa ma sune si ai spun mai multe... Uite raspunsul lui... :biggrin:
Multumesc mult de tot . Sunteti foarte de treaba .
Acum sa-ti zic de ce am întrebat si sa nu arunci cu pietre .
Eu sunt pasionat de pescuit si lemnul de balsa se foloseste la confectionat de plute .
Ma interesau daca sunt din balsa ca poate avea cineva bunavointa sa mi le dea mie pe cele rupte .
Multumesc înca o data !
Nu prea am timp de tenis de masă . Sportul este foarte frumos dar , când am timp , prefer pescuitul .:lol:
=))=))=))ce tare

Daca doresti balsa cauta pe google nu pe acest forum !!

Dl. Nu era nici un rau daca ne spuneai chiar de la inceput pt. ce ati trebuia Lemnul de Balsa, fiecare om are hobby-urile lui si este liber, ati ofeream raspunsul dorit din prima.
Cred ca Dl. Leo din cauza asta a scris aici mesajul tau, sa nu-ti mai scriem degeaba ca tot nu te interesa acest lucru... nu sa radem de tine...:D
desi este comic raspunsul tau... nu poti sa te abti sa nu razi. :lol: 👋
Inceput bun pentru Noul An! 👏 👍

Ultima editare:
Am vazut balsa de toate dimensiunile la OBI . ( ei nu chiar toate dimensiunile ;) )

Cred ca daca-si face pluta din Balsa de la DrNeubauer, pleaca de la balta fara peste. Se stie ca sunt mai greu de nimerit traiectoriile generate de Drneubauer.....

Pai poate sa faca plute pentru pescuit si din dopurile de la sticlele de vin, ca sunt bune si alea...si muuuult mai ieftine decat un lemn de tenis, chiar si rupt...

Mai pescuieste cineva la pluta ???? Are un anumit farmec dar totusi.....

Probabil ca cel care a deschis topicul...nu stiu, ca eu nu am mai dat cam demult la peste...:biggrin:
Se vede in raspunsul #6 pentru ce vroia omul balsa...pentru plute!!!:shock:

Re: lemn balsa

Sincer, cand ma duc la peste, pe langa lansete, mai bag si o undita doua in apa, sa mai treaca timpul...daca pestele mare nu isi face simtita prezenta.... ;)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

socant,,,inca o dovada a maretiei acestei tari....ma duc si eu pe un site de pescari sa ii intreb daca nu au undite din carbon,sau arilate,aramid si alte compozite sa imi fac si eu niste insertii compozite intr-o paleta de careffour...pam pam....belea ce poate tine pamantul asta pe el...:D

socant,,,inca o dovada a maretiei acestei tari....ma duc si eu pe un site de pescari sa ii intreb daca nu au undite din carbon,sau arilate,aramid si alte compozite sa imi fac si eu niste insertii compozite intr-o paleta de careffour...pam pam....belea ce poate tine pamantul asta pe el...:D
:lol: 👍

Nu înteleg ce e asa fenomenal faptul ca eu vroiam sa cumpar niste lemne d-astea rupte (asta în cazul în care erau numai din balsa) ?
Daca un lemn este rupt , ce faceti cu el ? îl lipiti si jucati cu el în continuare ?
- - - Actualizat - - -
Vaaaaaaaaaaiiiiiiii ! ?ocant !!!
Vezi sa nu ram?i asa ...
- - - Actualizat - - -
?mi pare bine ca v-am facut sa r?deti .
Am gasit si balsa între timp .
Multumesc !
- - - Actualizat - - -
Mai pescuieste cineva la pluta ???? Are un anumit farmec dar totusi.....

Nici nu-ti închipui câti .

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus