alx_vass
senior
Ma intereseaza sa aflu parerea unui user care a jucat cu acest lemn (feelingul, viteza, controlul, spinul pe care il genereaza in combinatie cu fete tensor). Mentionez ca vreau sa pun o pereche de acuda S1 pe acesta.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Incearca cu incredere Donic Baum Sawtec, un lemn compus doar din ayous, un simt foarte placut, atat la topspin cat si la contre sau capace. Cauta sa pui Donic Acuda S2 pe FH si Acuda S3 pe BH, obligatoriu de 2.0mm; sau daca iti place sa ai paleta mai grea un pic poti incerca tot de la Donic gama Bluefire, sun printre primele fete care au incercat sa copieze structura buretelui de la Tenergy si poti pune Bluefire M2 pe FH si Bluefire M3 pe BH.Ma intereseaza sa aflu parerea unui user care a jucat cu acest lemn (feelingul, viteza, controlul, spinul pe care il genereaza in combinatie cu fete tensor). Mentionez ca vreau sa pun o pereche de acuda S1 pe acesta.
Te contrazic un pic, lemnele de la Donic intradevar nu le poti cumpara cu lemnele de la Butterfly, dar pentru incepatori, amatori (cum cred ca este si acest caz) au lemne foarte bune cum ar fi Donic Li Ping Kitex, Donic Persson Carbotec, iar mai de viteza Ovtcharov Carbonspeed si cel mentionat de tine acel Persson Legend dar si aceste lemne Sawtec atat Baum cat si Dima sunt niste lemne foarte, foarte bune.sfat personal, poate nu trebuie sa ma iei in seama... mie personal nu-mi place nici un lemn donic pt ca am incercat in jur de 10 modele si toate imi par a fi scanduri fara nici o chestie speciala, pot sa ma insel in legatura cu dima sawtech dar nu prea cred din moment ce am incercat si donic legend care ar fi topul lemnelor de la donic, in plus am un prieten ce e sponsorizat de donic si le-a incercat cam pe toate si a ramas tot la un butterfly... renunta la donic si mergi pe alt tip de lemn, in schimb fetele donic sunt ft bune... acuda s1 sunt genul de fete care sunt bune pt orice lemn si merg bine si pe o matura daca le lipesti)
Tin sa precizez ca am nevoie de un lemn All; All+. Din cate am observat Baum e off- , off. Alte sfaturi?