serban tulcea senior 17 Ian 2020 #1 Vând lemn DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS. Preț-150 lei. Transportul îl suportă cumpărătorul la alegere: Poșta Română sau curierat. Ultima editare: 24 Feb 2020
Vând lemn DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS. Preț-150 lei. Transportul îl suportă cumpărătorul la alegere: Poșta Română sau curierat.
serban tulcea senior 19 Ian 2020 #3 balpet a spus: Schimb cu dr N. Barricade def? Click pentru a extinde... Multumesc, dar vreau sa-mi iau altceva.Nu vreau Barricade. - - - Actualizat - - - Telefon 0745769862,preturile sunt usor negociabile.
balpet a spus: Schimb cu dr N. Barricade def? Click pentru a extinde... Multumesc, dar vreau sa-mi iau altceva.Nu vreau Barricade. - - - Actualizat - - - Telefon 0745769862,preturile sunt usor negociabile.
serban tulcea senior 28 Ian 2020 #4 Buna ziua, mai umblam putin la preturi, BTY 250, KAZAK 200, CRT.100 Lei. - - - Actualizat - - - KAZAK D retras, adaug DR.NEUBAUER FIREWAL PLUS 200 lei usor negociabil lemnul arata foarte bine nelovit.
Buna ziua, mai umblam putin la preturi, BTY 250, KAZAK 200, CRT.100 Lei. - - - Actualizat - - - KAZAK D retras, adaug DR.NEUBAUER FIREWAL PLUS 200 lei usor negociabil lemnul arata foarte bine nelovit.
serban tulcea senior 30 Ian 2020 #5 Buna ziua ,BTY Matsushita power defense vindut,CRT.COMBI vindut, ramane la vinzare DR.NEUBAUER FIREVAL PLUS 200,usor negociabil.
Buna ziua ,BTY Matsushita power defense vindut,CRT.COMBI vindut, ramane la vinzare DR.NEUBAUER FIREVAL PLUS 200,usor negociabil.
serban tulcea senior 3 Feb 2020 #6 Va salut domnilor,anuntul ramane valabil cu DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS,noul pret este de 180 lei.Cred ca merge asa,zic eu.Stima si respect. - - - Actualizat - - - Telefon 0745769862.
Va salut domnilor,anuntul ramane valabil cu DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS,noul pret este de 180 lei.Cred ca merge asa,zic eu.Stima si respect. - - - Actualizat - - - Telefon 0745769862.
serban tulcea senior 12 Feb 2020 #9 Anunt valabil,astept oferte. - - - Actualizat - - - Buna ziua, ultimul pret la DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS 150.Lei - - - Actualizat - - - Transportul plateste cumparatorul prin posta sau curier.
Anunt valabil,astept oferte. - - - Actualizat - - - Buna ziua, ultimul pret la DR.NEUBAUER FIREWALL PLUS 150.Lei - - - Actualizat - - - Transportul plateste cumparatorul prin posta sau curier.
serban tulcea senior 16 Feb 2020 #10 Ultimul pret la dr.neubauer firewall plus 150 lei Transportul plateste cumparatorul. - - - Actualizat - - - Valabil.
Ultimul pret la dr.neubauer firewall plus 150 lei Transportul plateste cumparatorul. - - - Actualizat - - - Valabil.
laky senior 26 Feb 2020 #12 Pentru Firewall plus ofer la schimb TSP Balsa 8,5 Of+ mâner concav, canturile au cateva lovituri usoare reparate, eu zic foarte bine.
Pentru Firewall plus ofer la schimb TSP Balsa 8,5 Of+ mâner concav, canturile au cateva lovituri usoare reparate, eu zic foarte bine.
serban tulcea senior 26 Feb 2020 #13 Cu stima ,dar il trimit simbata la Ploiești pentru a-l vedea cineva,daca nu vedem.
laky senior 26 Feb 2020 #14 OK.http://tenisdemasa.ro/forum/newreply.php?do=newreply&p=537225&noquote=1
serban tulcea senior 2 Mar 2020 #16 Dr.FIREWALL PLUS VINDUT.Multumesc anunt inchis. - - - Actualizat - - - Subiect Inchis.