Lemn Kreanga Aeros ... pe incercate
ALOHA ,
Cateva lamuriri despre lemnul asta...Kreanga Aeros.
Eu am jucat cu el de 4-5 ori, asa ca e aproape nou. L-am incercat cu fete Bryce2.1 , Bryce FX 2.1si Sriver FX max (astea le am eu).
E clar ca este facut in mod special pt Calin Creanga, pt forta lui exploziva de backand, pt "inaltimea" lui... Daca pui Bryce 2.1 pe ambele devine o arma letala. Dar cred ca iti ia ceva timp sa te obisnuiesti si sa scoti totul din el. Asadar, multa rabdare... Ah, inca ceva: trebuie folosita numai solutie de buna calitate (eu folosesc Butterfly Fair Chack si e OK ), si asta in general la lemnele care contin fibre de sticla. Ai mai mult control ca la Primorac Carbon (eu cu lemnu' asta joc ), te ajuta daca stai relativ aproape de masa, prinzi cateodata niste unghiuri incredibile. Pe forehand merge sa dai topspin si din taietura. Zilele astea il incerc si cu Yasaka Mark V si poate cu Stiga Magna.
L-as schimba cu TSP Balsa 8.5 sau BalsaCarbo X5 de la Buterfly plus o diferenta rezonabila din partea mea. Apropo, de curiozitate, a incercat cineva BalsaCarbo X5 de la Butterfly ?
Cat despre bani, eu l-am luat de pe net cand inca nu putea fi gasit in Romania... am dat vreo 100 de dolari...e discutabil...
Prefer sa stiu ca il ia cineva caruia i se potriveste si care sa se bucure de el; d'aia si vreau sa-l incerce inainte, cred ca la IDM ar fi cel mai bine, cu un telefon inainte...
PS. Ma bucur tare ca exista acest site; intr-un anumit sens, se pare ca ne-am gasit ...TRIBUL. La mai mare !