Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Eu as zice ca Maze OFF e tocmai ce-ti trebuie! Parerea mea este ca sigur nu adopti strategia de joc potrivita pentru o astfel de fata! Deoarece short pipsul nu e o fata cu mult spin, trebuie evitat jocul pasiv de control cu mingi taiate sau usor plasate, foarte usor de atacat de catre un adversar ofensiv. Trebuie sa preiei tu initiativa, sa pui presiune pe adversar prin atacuri drepte, in forta,sa pui capace si contre la topspin, lovituri mai usor de executat cu un sanvis. Iar pentru a da eficienta maxima unor astfel de lovituri iti trebuie un lemn rapid, dar si de control, de calibrul lui MAZE OFF.Caut un lemn potrivit pentru o iarba short pips.. am jucat cu un lemn total nepotrivit pentru o iarba (Mich. Maze OFF) si acum caut un lemn mai ieftin si mai lent.. deci potrivit pentru o astfel de iarba. Astept pareri
se pare ca-s confuz un pic.. Eu stiam (aparent stiam rau..) ca long-pips e sandvisu' (ma gandeam eu.. pentru ca joci la oarecare distanta de masa) si short-pips.. ar fi avut logica sa fie iarba propriu-zisa..in fine.short pipsul nu e iarba...printre jucatori i se spune sandvis...pt sandvis ( short-pips ) cred ca-ti trebuie un lemn mai teapan, adica stiff...intreaba-l pe RBlade de un astfel de lemn...sau cauta-ti singur...la un moment dat il vei gasi...
se pare ca-s confuz un pic.. Eu stiam (aparent stiam rau..) ca long-pips e sandvisu' (ma gandeam eu.. pentru ca joci la oarecare distanta de masa) si short-pips.. ar fi avut logica sa fie iarba propriu-zisa..in fine.
Multumesc pentru pareri.
anul trecut la onss nationala?..Raul anul trecut la onss parca ai jucat cu ambele fete soft , nu ? Ce iarba folosesti ?
Da la nationalaanul trecut la onss nationala?..
Am avut iarba.. HallmarkDa la nationalaanul asta te duci ?
Da am fost amandoi in grupa aia nebuna cu catalin duceac cu baiatul de la maramures si lucian munteanAm avut iarba.. Hallmarksi anu' asta o sa ma aiba pe cap.. ne cunoastem?
E editie limitata. Comanda specialaatentie la FH-xiom Moega..nu mai scrieti de pe telefon.o sa intrebe lumea cand a mai aparut si fata asta![]()
hei, profesoreoo! salut raul eu sunt profesorul care a fost cu cel de la maramures!