Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pentru a clarifica situatia, nu am nicio intentie de a vinde lemnul. Doresc doar ceva informatii in legatura cu el. Pana acum am aflat ca e, intr-adevar, pro. Pe google nu am reusit sa gasesc absolut nimic, ceea ce ma duce cu gandul ca e ori vreun lemn produs in Romania, ori o editie limitata. Tatal meu l-a achizitionat prin 2002-2003, de la cineva care avea cunostiinte pe la Federatie. Mai exact fosta Electrica Moldova, filiala Vaslui, a sponsorizat o echipa de liga I/divizia A/cum o fi fost pe atunci si s-au achizitionat mai multe palete asemanatoare. Fetele i-au fost furate din biroul vechi, unde tinea paleta, pentru ca nu a mai gasit decat lemnul.
Intentioneaza sa ii puna fete si sa se reapuce sa joace. De aceea vroiam sa stiu daca e bun de ceva si daca are rost sa il echipez, sau ar trebui sa se orienteze si spre un lemn nou.
A auzit cineva de acest lemn? Il are tatal meu de vreo 10 ani de zile (nu l-a mai folosit de mult) si as vrea sa stiu daca e lemn pro sau de la vreo paleta hobby.
Multumesc.