lemn TIMO BOLL ALL+

Re: lemn TIMO BOLL ALL+

aV1DPr39.jpg

Oamenii stiu cum arata Timo Boll ALL+. Voiau sa stie cum arata lemnul pe care-l vindeti :!: :D

poi eu nu am poza cu lemnul dar e putin uzat ca am jucat eu si il vand pentru ca vreau sa imi iau alta paleta....

pai fai o poza si atasazeo sa vedem si noi :!: cei asa de greu de inteles... :shock:

Daaa....v-ati gasit voi sa comentati....exact voi.... :lol: Nu cred ca are legatura cu Botoșani. E doar vorba de IQ si de educatie, de mediul social in care a crescut un om. Se potriveste in aceasta situatie : "Rade ciob de oala sparta"...inteligentilor.... :lol: :lol:

Dar nu au fost decat niste zambete si comentarii vesele. Nici o intentie ofensatoare.

oameni buni ce aveti cu Botoșaniu??? :( incepe sa se raspandeasca in acest judet de la vreme incoace fenomenul numit tenis de masă chiar avem si un centru de juniori

LA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau :shock:
Invata puiul pe gaina :lol: ,nu Mario :?: :?: :?: :?: :?:

mah.horea a spus:
LA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau :shock:
Invata puiul pe gaina :lol: ,nu Mario :?: :?: :?: :?: :?:
Din punct de vedere gramatical, puiul chiar nu are ce invata de la gaina....poate chiar ar putea sa ii dea niste lectii... :lol: Se scrie "ai invata" si nu "a-i invata" (ai incercat si tu...mai incearca!!!).Si nu am incercat sa arat nicio limita....daca asta a inteles un om experimentat mai in varsta...Am invatat destule de pe acest forum dar de la niste oameni care au avut intr-adevar ceva de spus in legatura cu subiectul pentru care ne-am inscris cu totii aici , si anume: "tenisul de masa". Insa nu am putut sta nemiscat cand a venit vorba de rautati si aluzii ( a subliniat Cezar mai sus...)....

Back
Sus