catalin M duceac
senior
vand lemn TIMO BOLL ALL+ cu 50 lei
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
cam cat este jucat? ceva poze?catalin_bt a spus:vand lemn TIMO BOLL ALL+ cu 50 lei
ceea ce ai scris mai sus e etichetare,glumele sunt binevenite.andrei/frumu a spus:bt :lol:
Din punct de vedere gramatical, puiul chiar nu are ce invata de la gaina....poate chiar ar putea sa ii dea niste lectii... :lol: Se scrie "ai invata" si nu "a-i invata" (ai incercat si tu...mai incearca!!!).Si nu am incercat sa arat nicio limita....daca asta a inteles un om experimentat mai in varsta...Am invatat destule de pe acest forum dar de la niste oameni care au avut intr-adevar ceva de spus in legatura cu subiectul pentru care ne-am inscris cu totii aici , si anume: "tenisul de masa". Insa nu am putut sta nemiscat cand a venit vorba de rautati si aluzii ( a subliniat Cezar mai sus...)....mah.horea a spus:LA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau :shock:
Invata puiul pe gaina :lol: ,nu Mario :?: :?: :?: :?: :?: