Cateva impresii despre acest lemn de la cunoscatori daca e posibil?!!Eventual si ceva comparatii cu alte lemne,in special cu donic waldner senso ultra carbon!Multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
vezi ca sunt doua versiuni de YEO: una este certificata JTTAA -japan care este mai usoara si din materiale mai bune.(este si mai scumpa)- ambele variante JttAA si nonJTTAA sunt facute in Suedia.
Au un control si simt foarte bun ... insa la 1.5 -2 m in spate se simte ca nu mai are putere, de asta si eu am renunta la ea.(am avut varianta non JTTAA).Am inteles insa ca sunt diferente de la lemn la lemn... acum depinde de ce prinzi tu.(lemnul meu era nefinisat si parca prost lucrat- senzatia de lucru ieftin )
un pret bun aici pt varianta JTTAA http://ttnpp.com/shop/jttaa-japan-version-yasaka-extra-offensive-yeo-malin-weapon-p-454.html
Fiind mai impulsiv, la nervi, am rupt un extra offensive si am fost fortat sa ma intorc temporar la TBS. Ulterior mi-am cumparat unul nou de care am mare grija si ma abtin sa-l agresez. Am actualizat si semnatura.Foarte pertinent comentariul. 100 % de acord. Din semnatura, pare ca totusi ati virat catre TBS.
Eu am gasit "mai bun", neasteptat, in lemnele "Levi" , care la modul general au acelasi simt (nucul), dar un control mai bun si "suflet" (elasticitate repulsiva) in plus, pe care le ador. Nu mai vorbesc de finisajul, aspectul general si atentia asupra detaliilor, net superioare.