fan zhendong super zlc cu maner concav
poze o sa trimit pe whats app pe cine il intereseaza
poze o sa trimit pe whats app pe cine il intereseaza
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
nr.tel .0742214755Timo Boll ALC maner drept 500 ron ,XIOM HUGO CALDERANO HAL maner drept 700 ron ,ANDRO TP LIGNA CI OFF maner drept 400 ron ,,ANDRO TP LIGNA OFF maner drept cu fete Andro hexer power grip jucate 3 4 ori 550 ron
Timo boll mai e valabil ?
Vand xiom calderano hal jucata cateva ori, 700 ron sau schimb cu dhs long 5 plus diferenta. Vand victas firefall ac 300 ron.
Mai am si alte lemne de vanzare o sa scriu in curand
Se vede și dupa scrisul de la lamă, de pe textura de la suprafața lamei, de de însemnele de pe mâner care nu degeaba au fost fotografiate în lumină proastă ca acolo se vede imediat diferența. Nu numai că este o clonă ci una de 10 dolari nu una de 50 de dolari. Eu am tăcut că voiam să văd cât vrea să scoată pe eaScuze cu tot respectul , ar trebui precizat ca lemnul Fan Zhendong Super ZLC dupa cum arata pare a fi o clona si nu varianta originala, seria lemnului contine caractere diferite fata de cele folosite de Butterfly, ex. cifra 3 e dreapta sus si nu rotunda iar cifra zero e taiata pe diagonala nu goala. Am atasat o serie de Viscaria Super ALC cumparata de la magazinul oficial Butterfly Bistrita pt. o comparatie.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
tillinger74 Va rugam sa dati o replica (nu de FZD) sesizarilor aduse de colegii de mai sus.