ÎNCHIS Lemne de vanzare, Butterfly Fan Zhendong Skuper ZLC concav in stare perfecta jucate cateva antrenamente

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Domnul meu daca stiu ca lemnul e clona logic nu faceam poze clare cu serie sau nici seria nu vedeti pe poza

Ultima editare:
Lemne de vanzare, Butterfly FAN ZHENDONG SUPER ZLC CONCAV in stare perfecta jucate cateva antrenamente

Domnul meu daca stiu ca lemnul e clona logic nu faceam poze clare cu serie sau nici seria nu vedeti pe poza

Pe site-urile oficiale Butterfly pozele cu lemne nu au serie sunt de prezentare pt a sti cine vrea sa cumpere cum arata, seriile se pun pe lemne in fabrica exact pentru a nu fi copiate.
Seria de pe lemnul dumneavoastra nu seamana cu una originala de aceea am pus poza mai sus cu o serie originala sa faceti diferenta.
Oriunde in lumea asta lemnele butterfly au aceeasi forma la litere si cifre si nu aceeasi serie.

Pot confirma ca Lemnul din imaginile de mai sus este o replica.
Am avut cateva super zlc.uri.
sunt mai multe elemente de siguranță..insa se vede cu ochiul liber ca nu are aceeași compoziție.(fibra stratului superior este diferita de fibra pe care o folosește butterfly).
scrisul de asemenea. Elementele de siguranta(logo butterfly din maner)..inclusiv seriile.

personal am luat teapa cu un zjk superzlc. Clonă( cu mulți ani în urma ..când nu erau încă apărute cele cu pastila în maner)
.. pacat ca se practica asemenea escrocherii.
userii acești ar trebui.. "mustrati" fiind direct răspunzători de " produsul prietenului"

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus